Web development için iyi desktop sistem toplama

Old Major

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Kavik River Camp
Daha fazla  
Web development, günlük kullanım vb. gibi işlemler için masaüstü PC öneriniz var mı? Bütçem şu anda yok, biriktireceğim. Maksimum 20 bin TL civarlarında PC olsun. Anakart, GPU, CPU, PSU, SSD, HDD, RAM, monitör, kasa ve Fan'ı kendim almak istiyorum. Yeni sistem için gereksinimler:
- GPU, NVIDIA kart olmasın. Linux'ta driverları bulmak zormuş ve ben grafik işlemlerini fazla yapmam. AMD Radeon kartlar iyi gözüküyor. Zaten NVIDIA kartlar pahalı.
- CPU fark etmez. GPU ve CPU uyumlu olsun, sanal makineler için stabil ve yeterli performans göstersin yeterli.
- PSU, anakarta ve diğer donanımlara gücü yetecek bir PSU.
- SSD, 250 GB alan tercihim. Failure çok olmasın. NVMe ve normal fark etmez.
- HDD, 1 TB olabilir. Failure olmasın. Zaten benim eski 1 TB HDD bad sectorlerden geçilmiyor sürekli chdsk çalıştırıyorum.
- RAM, en az 8 GB.
- Monitör, ben monitörleri çok bilmem. GPU ile uyumlu, komforlu, parlaklığı özelleştirilebilir olsun. Büyüklüğü fark etmez ama kocaman bir ekrana gerek yok.
- Kasa, anakart ve fan uyumlu olsun. Hava alsın.
- Fan, CPU ile uyumlu.
- Anakart, bu donanımlarla ve kasa ile ile uyumlu çalışan, UEFI destekleyen bir anakart.
- Gücü: Benim bilgisayar eski olduğu için geride kaldım ve sanal makineleri iyi çalıştırmıyor. Onun dışında iyi. Temel görevler için ilkel olmayan güzel bir sistem iyidir. Bir de benim eski sistemden iyi olsun.
- Wi-Fi destekli anakart istiyordum ki Wi-Fi adaptörlerinin varlığını yeni öğrendim.
Önerilerinizi beklerim.
Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı