Web geliştirme dersleri

qweqweee

Kilopat
Katılım
5 Temmuz 2013
Mesajlar
2.692
Makaleler
4
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, web tasarımı için Udemy'den ders satın aldım. Önceden YouTube'da bir kanalda dersleri takip ediyordum. Sonra araya zaman girdi bıraktım. Udemy'de indirim varken aldım. YouTube'da ki kadar odaklanamıyorum. Adam her konuyu uygulamalı ve kolay bir şekilde anlatıyordu. Amacım Udemy kötülemek değil ama fazla ders gözüksün diye mi uzatıyorlar. Aldığıma da biraz pişman olmadım değil. Size de böyle şeyler oluyor mu tabii ki öğreticiden öğreticiye farkda vardır. Şimdi YouTube'da ki kanaldan devam edeceğim. Durumu olmayan arkadaşlarda ücretsiz kaynaklardan güzelce bilgi sahibi olabilirmiş. Kendim için onu kanıtlamış oldum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi dil ya da framework için kurs aldınız bilmiyorum fakat temel zaten hepsinde aynı, spesifik bir bilgiye ihtiyaç duyduğunuzda zaten bunları ilgili yazılım platformlarında bulabiliyorsunuz. Benim tavsiyem temeli anladığını düşündüğün andan itibaren pratiğe dökmen. En basitinden bir fikir belirle.
 
Benim satın aldığım hocada ince detaya giriyor ama ayıptır söylemesi mala anlatır gibi anlatıyor. Bu da beni sıkıyor izleyemiyorum.
 
Benim satın aldığım hocada ince detaya giriyor ama ayıptır söylemesi mala anlatır gibi anlatıyor. Bu da beni sıkıyor izleyemiyorum.
Hocam, yazılım alınana giriyorsan zaten bi tarz derslere alışmamanı öneririm. İlerleyen zamanlarda döküman ve makale okumak zorunda kalacaksın, eğer yapabiliyorsan şimdiden dökümantasyonlar üzerinden öğrenmeye çalış.
 

Geri
Yukarı