Web geliştirme vs Android geliştirme

@479980 webde kullanılan dil çok önemli değil PHP, Node.js(JavaScript), Python birinde uzmanlaşında zayen diğerlerini de öğrenmiş olursunuz yani dil bazlı gitmek çok önemli değil 250 satır kodla PHP'de de sosyal medya platformu yapılıyor.

Ama Django daha güvenli ve syntaxı daha kolay.

@479980 hocam link lodgin olarak gözüküyor açılmıyor.

@479980 sizce C++ mı öğrenmek daha mantıklı Python mu ben günümüzde Python diye düşünüyorum nedeni ise C++ ile bir şeyler yapılacak alan bulamammam.

Şaka mısınız hocam günümüzdeki oyunlar hangi diller ile yapılıyor. Konu performans olduğu zaman C++,C kullanılır. Tekçe performans değil tabii. Minecraft C++ ile kodlandı. Apple Music C++ ile kodlandı. Python TensorFlow C++ ile kodlandı. Unreal Engine C++ kullanıyor. Bu arada link bende açılıyor çok önemli değil neyse.

Hocam benim oyun geliştirmeye ve desktop appa ilgim olmadığı için başka biir alan bulamadım.

Hocam web geliştirme de benim ilgi alanım değil o zaman PHP resmen hiçbir yerde kullanılmaz işe yaramaz bir dil.

Java değil miydi?

Java versiyonu da var C++ versiyonu da. Hatta size iyi bir örnek olur bakın Java ile C++ sürümündeki FPS farkına. C++ versiyonu Java'yı ham yapar. Üstelik C++ versiyonunda daha çok şey var. Shader pack ile bile daha çok FPS veriyor C++ versiyonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…