İnsanların ihtiyaçlarına göre bazı alanlar ya var olur yada ölür. Eskiden bilgisayara birçok tool indirip ihtiyaçlarımızı karşılamaya çalışıyorduk. Şimdi o araçların birçoğu webe uygun hale getirildi. İnsanlar artık telefondan, tabletten veya online bir siteden bir şey indirmeden hızlıca yapmak istiyorlar. Bu sebeple, evet web halen önü açık olan bir yer. Çünkü her cihazdan ulaşılabilir.Önü açık mı? Kurs satın alacağım. Gelecekte önemli bir yere sahip mi web programlama?
HTML & CSS & JS (JavaScript) ile başlayabilirsin. Adam akıllı, düzgün, modern bir kurs bul ve bunun üzerinden devam et. Bu 3lü zaten ilk gördüğün gibi kalmayacak. HTML Ve css mantığını öğrensen yeterli. En çok JS tarafına odaklan.Değilse hangi dile başlayabilirim?
İnsanların ihtiyaçlarına göre bazı alanlar ya var olur ya da ölür. Eskiden bilgisayara birçok tool indirip ihtiyaçlarımızı karşılamaya çalışıyorduk. Şimdi o araçların birçoğu webe uygun hale getirildi. İnsanlar artık telefondan, tabletten veya Online bir siteden bir şey indirmeden hızlıca yapmak istiyorlar. Bu sebeple, evet web halen önü açık olan bir yer. Çünkü her cihazdan ulaşılabilir.
HTML & CSS & JS (JavaScript) ile başlayabilirsin. Adamakıllı, düzgün, modern bir kurs bul ve bunun üzerinden devam et. Bu 3'lü zaten ilk gördüğün gibi kalmayacak. HTML ve CSS mantığını öğrensen yeterli. En çok JS tarafına odaklan.
Üniversiteye artık gidemem. Sizce iş bulma konusunda sorun yaşar mıyım? Cevabınıza göre belki bu işten vazgeçebilirim.İnsanların ihtiyaçlarına göre bazı alanlar ya var olur yada ölür. Eskiden bilgisayara birçok tool indirip ihtiyaçlarımızı karşılamaya çalışıyorduk. Şimdi o araçların birçoğu webe uygun hale getirildi. İnsanlar artık telefondan, tabletten veya online bir siteden bir şey indirmeden hızlıca yapmak istiyorlar. Bu sebeple, evet web halen önü açık olan bir yer. Çünkü her cihazdan ulaşılabilir.
HTML & CSS & JS (JavaScript) ile başlayabilirsin. Adam akıllı, düzgün, modern bir kurs bul ve bunun üzerinden devam et. Bu 3lü zaten ilk gördüğün gibi kalmayacak. HTML Ve css mantığını öğrensen yeterli. En çok JS tarafına odaklan.
Ortalama bir zekaya ve öğrenim eğrine sahip olduğunu varsayıyorum. Haftada ortalama 20-30 saat ayırarak 1 ay gibi kısa sürede web temellerini alman beklenir. Bu süre sonunda, ortalama bir web tasarım yapabiliyor ve javascript az çok yazabiliyor olman gerek.Kendimi geliştirmem ne kadar sürer tahmini?
İmkansız değil ama evet çok zor. Özellikle artık AI muhabbetlerinden ve yazılım alanındaki yığılmadan dolayı işiniz zor. Ufak tefek freelance işler yapmaya çalışabilirsin. Ama burada da rakibin çok olacak.Çok mu imkansız sizce?
Üni okumuş biri ile aynı seviyede hatta +1 üst seviyede bile olsan, evet sorun yaşayacaksın. Kendini göstermen lazım. Bolca proje yapmalısın vs. Alaylı olmadığım için pek tavsiyem yok malesef. Şunu şunu yap diyemiyorum.Üniversiteye artık gidemem. Sizce iş bulma konusunda sorun yaşar mıyım?
Önceden biraz ilgilenmiştim yazılımla ama sonra bıraktım, şimdi tekrardan sıfırdan başlamak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.