Web programlamaya nereden başlanmalı?

PHP backend için kullanılıyor ve olmazsa da olur. Express.js, ASP.net, Django, flask, spring vb. kullanılabilir yerine.

Kanka PHP'ye olmazsada olur demek konuyu okumadığına işarettir şirket, sipariş veren adamın ne vericeği belli değil ve web developer diyebileceğimiz insanların çoğu PHP biliyor o zaman senin dedigin gibi olsaydı niye öğrendiler.

PHP ile çoğu işini halledebilirsin ve adam fark ettiysen işi profesyonelleştirmek istiyor sence bir iş veren PHP gibi web yazılımın ana dillerinden birini olmadan işe alır mı?

Dostum HTML 2 gün desen 3 günde CSS'in temelini bile zor atarsın bir de adam büyük çaplı düşünüyorsa 3 günlük CSS ile anca dürümcü sitesi kodlar.

HTML'de 2 günde öğrenilmez 4 5 gün gerekir ben HTML'i anlıyorum demek için.

CSS de bir şey yok zaten. Giris seviye diller bunlar 1 haftada halledilir.

HTML ile CSS'i temel düzeyde müdahale edecek kadar bildikten sonra JavaScript ile C#'a yüklenmeni tavsiye ederim. HTML, CSS'de çok vakit kaybetme çoğu büyük projeler hazır template üzerinde değişiklikler yapılarak ilerleniyor. Çünkü bir template yapmak çok zaman kaybettirir. Hazır temayı alıp üzerinde temel değişiklikler yapılıp hızlıcı yapmak istedikleri işleve odaklanılır.

HTML + CSS + JS öğrenebilirsin. Ben biraz baktım ve az bir şey öğrenmeme rağmen Node JS kullanmadan dinamik web programşama bile yapabiliyorum JavaScript ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı