Web site hack yapma

😂 Yeni oldugum icin biraz cuvallayabilirim o konuda.

Yani SQL tarafdan mi öğreneyim?

Hocam, etik hackerlik öğrenmek istiyorsanız çok çalışmanız lazım.

İlk önce mr robot izleyerek gaza gelmeniz lazım "ben böyle olmak istiyorum!" demeniz lazım.

Ondan sonra biraz araştırmanız lazım, sırası ile linux>network>hacking öğrenmeniz lazım.

Bunların yanı sıra birkaç tane programlama dili bilmeniz sizin için çok iyi olur python>java>html başlangıç için ideal. Özellikle Python bilmeniz kendi toollarınızı yazmanıza olanak tanır ve işlerinizi hızlandırır.

Linux kesinlikle olmak zorunda, Windows ile düzgün bir şekilde yapmanız oldukça zor.

Linux'u öğrenmek için Mint, Ubuntu gibi (mümkünse Debian tabanlı tavsiye ederim) bir dağıtım işinizi görür. Ama ileride hacking öğrenmek için Kali'ye geçeceğiniz için direkt Kali'yi temel anlamda kullanmayı öğrenmek ve ardından da içindeki toolları öğrenmek sizin için daha iyi olabilir.

Udemi'den etik hackerlık dersi satın alabilirsiniz ya da Can Değer abinin Twitch üzerindeki "hack the temel" serisine başlayabilirsiniz.

Yapılması ve öğrenilmesi gereken çok şey var. Bir Elliot Alderson kolay yetişmiyor sonuçta.

Linux dersleri Türkçe: Linux Dersleri | Türkçe Linux Eğitimi

Niyet önemli. Niyet ederken uydum hazır olan beyaz şapkalı hackera de. Sonra YouTube gir ve ethical hacking videolarına bak. Kolay gelsin.

YouTube'da düzgün Türkçe kaynak yok hocam, en iyi kaynaklar İngilizce maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı