Ne işletmeler nede ajanslar gidip godady fiyatlarına bakıyor. Alıcı isteklerini sıralar bunları yapabilecek kişi ve işletmeleri bulur fiyat alır. Fiyatları ve işletmeleri değerlendirerek son kararını verir. Memnun kaldığı işletme veya kişiler ile devamlı çalışırlar.
Kendim için konuşuyorum standart bir kurumsal siteyi 10 binden, e-ticaret sitesini 15 binden aşağı bir rakama yapmayı bırak pazarlık konusunu bile açmam. İşimden memnun kalan ajanslar düzenli iş paslar. Rakamlar isteklere göre yukarı doğru tırmanır.
Tabi bu arada bu işi kendisi yapabilecek kişilerede zorla sen bırak biz yapalım demiyoruz
.
Sitesini kendi yapabilen adam tabiyki bu işi yapabilecek kişileri zaten aramaz, fiyatıyla karşılaşırsa ohoo çokmuş der.
Senin mantığa göre hosting parasına site yapalım aç kalalım
.
Bionluk ve benzeri sitelerde profilini oluştur ve hizmetlerini listele. Ben bionluk ile başlamış ve onun sayesinde tanıştığım insanlar ile alıp yürümüştüm.