Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- HP Victus 16 S1035NT
- Meslek
- Yazılımcı/Yayıncı
Sizin aldığınız para beni ilgilendirmez de, sadece gerçekleri söylüyorum. Yarın olmazsa ertesi gün bizim de ihtiyacımız azalacak. Her geçen gün teknoloji ilerliyor. Evet hâlâ o paraları verenler vardır ama bunu iş olarak yapabilecek bir zamanda olduğumuzu sanmıyorum.Ne işletmeler nede ajanslar gidip godady fiyatlarına bakıyor. Alıcı isteklerini sıralar bunları yapabilecek kişi ve işletmeleri bulur fiyat alır. Fiyatları ve işletmeleri değerlendirerek son kararını verir. Memnun kaldığı işletme veya kişiler ile devamlı çalışırlar.
Kendim için konuşuyorum standart bir kurumsal siteyi 10 binden, e-ticaret sitesini 15 binden aşağı bir rakama yapmayı bırak pazarlık konusunu bile açmam. İşimden memnun kalan ajanslar düzenli iş paslar. Rakamlar isteklere göre yukarı doğru tırmanır.
Tabi bu arada bu işi kendisi yapabilecek kişilerede zorla sen bırak biz yapalım demiyoruz.
Sitesini kendi yapabilen adam tabiyki bu işi yapabilecek kişileri zaten aramaz, fiyatıyla karşılaşırsa ohoo çokmuş der.
Senin mantığa göre hosting parasına site yapalım aç kalalım.
Bana kalırsa en uygun fiyat total gider * 1,5 (veya 2) = müşteriden alınacak para. Yâni bir yıllık statik site için ilk yılda 3-4'den fazla olcağını sanmıyorum.