Web sitem nasıl olmuş?

Bilmiyorum ama AdSense falan hiç öyle bir uyarı yapmadı. Bilgim de yok açıkçası. Zaten 15 yaşındayım AdSense falan babamın üstüne .
Google'u ilgilendirmiyor bu kısım zaten devletle senin aranda oluyor. Ve çok ciddi cezaları var hocam araştırın isterseniz.

WordPress değil mi bu?
Hayır, Blogger alt tabanlı bir web sitesi. WordPress'in ücretsiz versiyonunda çok fazla bir şey yapılamıyor ve AdSense reklamları eklenemiyor.
Dediğiniz gibi YouTube için bir banka hesabı açıp paranın %15'i kesilme durumu olsa da web siteleri için böyle bir durum yok. Şahıs şirketi açmalı, her ay Bağkur primi ödenmeli. İnternetten gördüğüm kadarıyla her ay 2 bin TL gibi bir masraftan bahsetmişler. Bir blogdan elde edilecek gelir zaten taş çatlasın aylık 50-100 TL. AdSense reklamları alıp almama konusunda bile kararsızım. Web siteleri için de YouTube'daki sistem olmalı kesinlikle.

Son düzenleme:

Hocam temanın ismini öğrenebilir miyim?

Fişek gibi hocam.

Benim cok hoşuma gitti.

Ben kralını yazdım aspnet MVC Core ile hem de belki de milyonluk bir site ama pazarlayamıyoruz
aha sitem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…