5 543657 Decapat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 114 Çözümler 2 15 Haziran 2023 #31 Bence siteyi farklı sayfalara ayırabilirsin o zaman daha güzel olacaktır ve alert("hata") sorunu çözersen iyi olacak bunlar harici güzel olmuş eline sağlık.
Bence siteyi farklı sayfalara ayırabilirsin o zaman daha güzel olacaktır ve alert("hata") sorunu çözersen iyi olacak bunlar harici güzel olmuş eline sağlık.
zwert0 Centipat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #32 mhmtpiskin29 dedi: Web sitem nasıl olmuş? Sizce nasıl? Kapatmalı mıyım? Web sitem Genişletmek için tıkla... Kapatma siten güzel olmuş ama sanki biraz karışık gibi bence daha basit bir görünüm yapabilirsin
mhmtpiskin29 dedi: Web sitem nasıl olmuş? Sizce nasıl? Kapatmalı mıyım? Web sitem Genişletmek için tıkla... Kapatma siten güzel olmuş ama sanki biraz karışık gibi bence daha basit bir görünüm yapabilirsin
Eig Centipat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 197 Çözümler 1 Yer Istanbul 15 Haziran 2023 #33 Hocam ana sayfadaki fontları biraz düzeltebilirsiniz
AjanP Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 136 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #34 Sitenin amacını anlayamadım. Bulduğunuz bütün API'leri widgetları eklemişsiniz gibi.
K Keirnegn Centipat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #35 Kanka web sitende mobilde X-scroll var bir de bir Framework kullanarak daha dengeli bir render alabilirsin kasma sorunu olan sistemler için.
Kanka web sitende mobilde X-scroll var bir de bir Framework kullanarak daha dengeli bir render alabilirsin kasma sorunu olan sistemler için.
Agresifkaplumbaga Picopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #36 mhmtpiskin29 dedi: Web sitem nasıl olmuş? Sizce nasıl? Kapatmalı mıyım? Web sitem Genişletmek için tıkla... Discordun var mı gel sana güzel bi websitesi yapalım birlikte
mhmtpiskin29 dedi: Web sitem nasıl olmuş? Sizce nasıl? Kapatmalı mıyım? Web sitem Genişletmek için tıkla... Discordun var mı gel sana güzel bi websitesi yapalım birlikte
M mhmtpiskin29 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #37 KOD_KIRICI dedi: Hey, Bunu daha iyi yapabilirsin. Hangi yazılım diliyle yaptın? Sakın kod yazmadım deme. Genişletmek için tıkla... Yazmadım gerçekten. AjanP dedi: Sitenin amacını anlayamadım. Bulduğunuz bütün API'leri widgetları eklemişsiniz gibi. Genişletmek için tıkla... Normal kişisel site. alpyigit1 dedi: Sitenin amacı nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Normal kişisel site. Arkadaşlar siteme argo içerikli hakaret, küfür içerikli şeyler yazmayın yoksa yorum bölümünü kapatacağım. Agresifkaplumbaga dedi: Discordun var mı gel sana güzel bi websitesi yapalım birlikte Genişletmek için tıkla... Tamam. Dosya Ekleri discord.JPG 10,3 KB · Görüntüleme: 85 Son düzenleme: 15 Haziran 2023
KOD_KIRICI dedi: Hey, Bunu daha iyi yapabilirsin. Hangi yazılım diliyle yaptın? Sakın kod yazmadım deme. Genişletmek için tıkla... Yazmadım gerçekten. AjanP dedi: Sitenin amacını anlayamadım. Bulduğunuz bütün API'leri widgetları eklemişsiniz gibi. Genişletmek için tıkla... Normal kişisel site. alpyigit1 dedi: Sitenin amacı nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Normal kişisel site. Arkadaşlar siteme argo içerikli hakaret, küfür içerikli şeyler yazmayın yoksa yorum bölümünü kapatacağım. Agresifkaplumbaga dedi: Discordun var mı gel sana güzel bi websitesi yapalım birlikte Genişletmek için tıkla... Tamam.
chevre Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #38 mhmtpiskin29 dedi: Web sitem nasıl olmuş? Sizce nasıl? Kapatmalı mıyım? Web sitem Genişletmek için tıkla... Tema rengini siyah yapsan iyi olur siyah mavi falan belki yapmışsın dır tam bakamadım.
mhmtpiskin29 dedi: Web sitem nasıl olmuş? Sizce nasıl? Kapatmalı mıyım? Web sitem Genişletmek için tıkla... Tema rengini siyah yapsan iyi olur siyah mavi falan belki yapmışsın dır tam bakamadım.
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 15 Haziran 2023 #39 Eski sitelerin tasarımına benzemiş beğendim.
kuz6661 Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #40 Yani fena değil ama biraz daha iyi yapılabilirdi ama puanım 10/8