WEB sitemin index sayfasının tasarımı

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 12. sınıf öğrencisiyim. Yıllardır WEB Programlama dillerine karşı öğrenme isteğim var. 9. sınıfta programlamaya başladım ve okulda öğretilenler ile açıkçası pek yetinemedim. Udemy üzerinden ders almaya başladım ve ilk kez bir proje hazırladım kendime. Oyunlar ile alakalı bir mod sayfası üzerine çalışmak istedim. Kendim Bootstrap 5 dersleri ile bir site tasarımı gerçekleştirdim, şu anda JavaScript ve jQuery kütüphanesinin kullanımını öğreniyorum ve sonrasında tamamen PHP öğreneceğim. Kendi okulumdan gördüğüm PHP derslerini bir kenara not alıyorum fakat PHP için daha detaylı bir zaman harcayıp harici bir şekilde öğreneceğim.

Bu benim Bootstrap 5 ile ilk kez hazırladığım bir index sayfası. Görüntüleri aşağıya bırakıyorum, İnternet Programcılığı alanında ilerleyişim bu şekilde. İlerlediğim yolu ve hazırladığım bu sayfa ile alakalı değerlendirmelerinizi bekliyor olacağım, şimdiden teşekkür ederim. (Site içerisindeki görseller ve logolar sadece haricidir, kendim oluşturduğum görseller değildir. Sonradan değiştirilecektir.)

Görüntüler

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, 12. sınıf öğrencisiyim. Yıllardır web programlama dillerine karşı öğrenme isteğim var. 9. sınıfta programlamaya başladım ve okulda öğretilenler ile açıkçası pek yetinemedim. Udemy üzerinden ders almaya başladım ve ilk kez bir proje hazırladım kendime. Oyunlar ile alakalı bir mod sayfası üzerine çalışmak istedim. Kendim Bootstrap 5 dersleri ile bir site tasarımı gerçekleştirdim, şu anda JavaScript ve jquery kütüphanesinin kullanımını öğreniyorum ve sonrasında tamamen PHP öğreneceğim. Kendi okulumdan gördüğüm PHP derslerini bir kenara not alıyorum fakat PHP için daha detaylı bir zaman harcayıp harici bir şekilde öğreneceğim.

Bu benim Bootstrap 5 ile ilk kez hazırladığım bir index sayfası. Görüntüleri aşağıya bırakıyorum, internet programcılığı alanında ilerleyişim bu şekilde. İlerlediğim yolu ve hazırladığım bu sayfa ile alakalı değerlendirmelerinizi bekliyor olacağım, şimdiden teşekkür ederim. (site içerisindeki görseller ve logolar sadece haricidir, kendim oluşturduğum görseller değildir. Sonradan değiştirilecektir.)

görüntüler

Eki Görüntüle 1782278

Eki Görüntüle 1782279

Eki Görüntüle 1782280

Eki Görüntüle 1782281

Eki Görüntüle 1782282

Eki Görüntüle 1782283

Hocam eline emeğine sağlık bence çok iyi olmuş. Bende bilişim öğrencisiyim 10.sınıf. Geçen yıl bende bu tarz bir site yapmıştım Bootstrap ile ama alıştırma yapmadığım için unuttum.

Hocam eline emeğine sağlık bence çok iyi olmuş. Bende bilişim öğrencisiyim 10.sınıf. Geçen yıl bende bu tarz bir site yapmıştım Bootstrap ile ama alıştırma yapmadığım için unuttum.
Teşekkür ederim, ortalama bir sürede Bootstrap dersleri bitiyor. Ondan hatırlaması zor olmayacaktır. 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı