Web sitesi en ucuz nasıl açılır?

Doğru ucuzmuş, bedavadan farksız.

Son düzenleme:
Ben 4 yıldır falan Almanya merkezki seo firmasında çalışıyorum. Daha bir kere yandex'i hesaba katarak işlem yapmadık açıkcası. Googlede yaptığım hiç bir aramada da .tk uzantılı siteye rastlamadım. Bu uzantıların arama motorlarında güven skoru düşüktür. Sebebi ücretsiz dağıtılması ve çoğu sahte ve spam sitelerin bu uzantıları kullanmasından kaynaklıdır.
(bu arada yandex'e baktım orda bile senin söylediğin kelimede .tk uzantılı site göremedim.)

Yalan yok 12 sene önce falan bende .tk uzantılı çok domain almıştım.

Tüm bu analizleri geçsek bile son kullanıcı gözüyle bakarsak çoğunluk .tk siteyemi güvenilir gözüyle bakar com.tr uzantıya mı?

Son düzenleme:
com.tr domainlerde belge devri kapanalı çok oldu. Trabis bu zorunluluğu kaldırdı. Sadece takıl listesinde olan domainler için belge istenmektedir.

Buradan sorgulayın eğer müsaitse belgesiz alınabilir demektir.

Kaynak:

Yani bir illegallik söz konusu değil.

Tk-CF gibi alan adlarını tercih etmeyeceğim. Kendi blog sayfamı açacağım. Diğer yorumlarda da belirtildiği gibi büyütmeyi ve devamlı olmayı planlıyorum.

Tamamen isteklerimi yazmışsın. Dediği gibi düşünüyorum. Google üst sıralara oynamaya çalışıp ileride AdSense ekleyeceğim.

Şu anda com.tr alan adını İSİMKAYDET firması indirimli veriyor ayrıca verdiğim sayfayı da inceleyin indirim kodları orada listeleniyor.

Buradaki hosting fiyatları ucuz geldi. Galiba buradan hosting hizmetini alıp Myk61'in dediği gibi diğer yerden 59 TL'ye .com.tr uzantısı alacağım. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Rica ederim, başarılar.

Bu arada söylemeyi unuttum, Türk Ticaret'e yeni kaydolduğunda com.tr'yi 24 TL gibi bir fiyata veriyor orayı da tercih edebilirsin.

Birden fazla alan adı kayıt edeceğim tek bir hosting planı ile idare edeyim derseniz de hayalhost.com da tercih edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…