Web sitesi fiyatları ne kadar?

ertasugur

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar çalıştığım firma için yeni bir web sitesi yaptırmaya karar verdik fakat fiyatlar çok kafamı karıştırdı. Yani o kadar farklı fiyat veren oldu ki 5000 TL'den başlıyor 100.000 TL'ye kadar gidiyor. Hatta inanır mısınız bir firma dolarla fiyat verdi, çok garibime gitti. Ucuz fiyat veren firmaların da kendi sitelerinin hayrı yok, aşırı yavaş ve çirkin duruyor. En sonunda uygun fiyatlı ve doğru düzgün bir firma buldum fakat daha yazmadım, yarın yazacağım gibi. Bionluk gibi bir yerden çalışsam fatura alamıyoruz o sıkıntı oluyor patrona çözemedim gitti bir türlü, nasıl yapayım sizce? Kendin yap demeyin ben yaparım desem patron bedavaya yaptıracak kesin ondan dolayı firma arıyorum.
Söylediğim firmanın fiyatları: web sitesi fiyatları

Dosya Ekleri

• 1741196237482.png
    1741196237482.png
    55 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
Şirket için iş yaptırıyorsanız bir ajansla çalışmanızda fayda var. Fatura vb. sorunu yaşamazsınız en azından. Öncelikle ihtiyaçlarınızı detaylıca iletin. Fiyatlandırmanın ardından anlaşırsanız önce arayüz tasarım çalışması isteyin. Tasarımı isteğinize göre yaptıktan sonra kodlamasını yapsınlar. Ucu açık bir konu web işinde fiyatlandırma. Ödeme, satınalma, rezervasyon gibi modüller içermiyorsa (Ne iş yaptığınızı bilmiyorum) kurumsal bir web sitesi için ajanslar 30-50bin TL arası fiyat veriyor şu sıralar. Bunun aşağısını bulacağınız gibi pahalısını da bulabilirsiniz. Çok ucuza alacağınız bir hizmetin de şansınıza iyi çıkma ihtimali var.
Bionluk gibi sitelerden iş yaptırmak çok saçma. R10 üzerinden referanslarına bakarak birilerini bulabilir, çok daha uyguna, gayet kaliteli ve faturalı iş yaptırabilirsiniz. Tabi fatura meselesini konuşun önce.

Bahsettiğim firmayla çalışmaya başladım bugün çok ilgililer sağ olsunlar bakalım unutmazsam sonucu paylaşırım. Fatura kesiyorlarmış zaten direkt şirket hesaplarına attım ödemeyi beni rahatlatan o oldu fiyat uygun olunca biraz şüphelendim ama şu anlık her şey gayet iyi ilerliyor domain seçtik kaydettiler en kısa sürede başlayacaklar sitenin içeriğini yapmaya.

Arkadaşlar foruma girince hatırladım Dijiloft Web Tasarım Ajansı | Kurumsal Web Tasarım firmasıyla çalıştık 1 haftada teslim ettiler fatura bizim için önemliydi o konuda da sıkıntı yaratmadılar. Sitede içimize sindi bizim sektördeki rakip sitelere kıyasla hızı ve tasarımı çok güzel. Site yaptırmayı düşünen varsa tavsiye ederim kesinlikle.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı