Web sitesi için gerekenler nelerdir?

Pahalı değil mi diğerlerine göre?

VDS VPS gibi sunucu çözümleri var , Paylaşımlı sunucu paylaşımsız sunucu .. barındırma hosting çözümleri var ..

Sorun Türk barındırma hizmeti veren firmaların şirketlerin , güvenlik sıkıntısı müşteri destek ve teknik destek sıkıntısının olması ..

O iyi mi bu iyi mi ? Şu iyi mi ? Öneri ? ihtiyacınız nedir ? ve ... A kişisine iyi davranan firma B kişisine davranmayabilir .

A kişisi ilk müşterilerindendir , A kişisi Avukattır Savcıdır Hakimdir , Ya da siyasi bir çalışandır .

Ya ada A kişisi Firmanın müşterisinin olmadığı dönem girmiştir , ve firma ona reklam yapması için iyi davranmıştır .

Sonra buradan konuşurlar ben şu firmadan aldım çok çok çok güzel .

Sonra sen geçersin ... Firma seni iplemez , telefonda sana hakaret edebilir , telefonu açmayabilir sana laf çakar neden müşterisi var ...

Nasıl olsa reklamımı yaptım , Sen çeneni yorsan ne fayda .. sen gidersin başkası gelir . benim müşteri sayım çok .. o yüzden yenilerini avlıyorum gelen geliyor gidecek olan gitmiyor nasıl olsa ..

Türkiye'de yaşayıp Türkiyeli olamamış insanların .. hala adaptasyon sorunları var .

Bunları neden söyledim , anlayınız diye bilginize .

Tabi bunları söyledim ve yine anlayan olmayacak ..

Nasıl Fetullah gülen bağlantısı çıktı ise bazı hosting firmalarının , aynı şekilde ... zibilyon tane cemaatin tarikatın hosting şirketi de müşterisini cemaatten trink peşin buluyor .

Yani cemaati tarikatı olanın da müşterisi sorunsuz sıkıntısız hep olduğu için .

Başta müşteri isim marka tanınırlık olmayınca iyi davranılır . Ve iyi davranıldı diye ... insanlar burada sürekli onları önerir .

Öneriyle değil , UPTİME süreleri , garanti süreleri destek süreleri bilimum teknik değerleriyle analiz edilecek mesele bu .

İki saat önce bir işim düştü bir ay önce açılmış beşinci dükkan yine kapanmış .

Neden ? Çünkü herkesin kendi aklıyla dediği : Ee canım iyi hizmet veremeyen piyasadan silinir gider .

Asıl gerçek : Akılsız Tarikata Cemaate türkiyenin ekonomik ticari ilişkilerini bilmeden fizibilite yapmadan allah rızkı verir ... nasıl olsa yeri iyi .. sinek avlamış ..

Kapatıyor .. Neden Tarikat Cemaat içinde bağı yok , sofi değil sofu değil mürid değil akrabadan şurdan burdan da kurtarmıyor , icazet almamış haliyle müşteri mi gider oraya .

Adam kendi cemaatine yada cemaatlere ya da geneline uygun davranır .. Senin işin yoktur alalede vatandaşsındır sana kötü davranır .

Hastanede bile böyledir , Her alanda .

Son düzenleme:
Web hosting için AWM Bilişim öneririm hocam. Fakat domain konusunda Google Domains dışında bir yeri önermem.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı