Merhaba, bilişim alanında makaleler yayınladığım bir sitem var. 1-2 hafta içinde tekrar hosting ve domain ödemesi yapmam gerekiyor ama karşılayamayacağım için makalelerimi yayınlayabileceğim ücretsiz bir platform arıyorum. Öneriniz olursa sevinirim.
Merhaba, bilişim alanında makaleler yayınladığım bir sitem var. 1-2 hafta içinde tekrar hosting ve domain ödemesi yapmam gerekiyor ama karşılayamayacağım için makalelerimi yayınlayabileceğim ücretsiz bir platform arıyorum. Öneriniz olursa sevinirim.
Eskiden blogspot gibi yerler vardı ücretsiz, belki yine öyle bir şey vardır diye sormuştum.Hocam bedava kendi domaininiz ve sitenizde makale yayımlayamazsınız. Sadece geçici çözümler var.
Çok teşekkürler hepsine bakacağım.Netlify, GitHub Pages, GitLab Pages, Codeberg Pages kullanabilirsiniz. Domain için Freenom’dan başka ücretsiz çözüm yok ve o da bitince domaininiz reklam alanı oluyor. Öğrenci belgeniz varsa GitHub öğrenci paketini alabilirsiniz .me, .tech ve seçtiğiniz bir domaini alabilirsiniz. Site yapımı için Hugo yazılımını öneririm.
Blogspot istiyorsanız blogger.com kullanabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.