Web sitesi kodlamaya başlarken hangi kaynakları kullanabilirim?

seffabullut

Hectopat
Daha fazla  
Elimde 2 adet Udemy kursu var. Bunun yanı sıra BTK Akademi'nin kurslarını da gördüm. Hangisini önerirsiniz? Ve ya farklı kaynak önerileriniz var mıdır?

Elimde 2 adet Udemy kursu var. Bunun yanı sıra BTK Akademi'nin kurslarını da gördüm. Hangisini önerirsiniz? Ve ya farklı kaynak önerileriniz var mıdır?

HTML-CSS öğrenmesi kolay Full pratik zaten.

- HTML için herhangi bir tanesini izleyerek başlayabilirsin.
- CSS için kaynak önerileri: W3school MDN.
- JavaScript için ise benim tavsiyem Prototurk olur.

Tabii her zaman izlemek yetmiyor. En önemlisi araştırma yapabilme.

-Bu saydıklarım Front-End yani ön yüz için gerekli olanlar. Eğer Back-End girmek istersen node.js (JS Framework), PHP veyahut Python bakabilirsiniz.

İyi Çalışmalar.

O adam yeni baslayanlar için biraz hızlı gelebilir ve bence biraz üstün körü anlatıyor seriyi tamamlamamış da zaten salmış gibi son videosu 6 ay once.

Evet öyle biraz bende fark ettim. Sanki üstünden geçiyor gibi anlatıyor. Enes Bayram önermiştin sen. Bitirdim onu ve çok beğendim.

@ErrorCorrection evet Enes bayram iyi ama prototurk bana sadece para kazanmak ve izlenme almak için çekmis gibi geldi maden çekiyorsun seriyi tamamla bu arada JavaScript ile ilgili bir rehber hazırlıyorum ona bakmama tavsiye ederim.

@ErrorCorrection evet Enes bayram iyi ama prototurk bana sadece para kazanmak ve izlenme almak için çekmis gibi geldi maden çekiyorsun seriyi tamamla bu arada JavaScript ile ilgili bir rehber hazırlıyorum ona bakmama tavsiye ederim.

Ben JavaScript'i geçtim hocam. Fetch yapısını öğrendikten sonra birkaç proje yaptım. Şu an React çalışıyorum.

@ErrorCorrection eğer unuttuğunuz şeyler olursa bakabilirsin hepsi sıraları olarak var React'tan sonra backend geçmeyi dusunuyor musunuz hangi dil.

Ondan sonra node.js.
Ondan sonra React ve node.js birleşimi olan node.js'e geçmeyi planlıyorum.
PHP içimde ukte olarak kalacak gibi. Aslında Back-End olarak Python da olabilir ama aklımda node.js var şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı