U Umut198 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 610 Çözümler 1 3 Aralık 2021 #11 Yeniçocuk dedi: Ek gözükmüyor ama Genişletmek için tıkla... Sitenin görüntüsünü atmıştım ama geri sildim o yüzdendir.
Yeniçocuk dedi: Ek gözükmüyor ama Genişletmek için tıkla... Sitenin görüntüsünü atmıştım ama geri sildim o yüzdendir.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.701 Makaleler 2 Çözümler 14 3 Aralık 2021 #12 Umut198 dedi: Sitenin görüntüsünü atmıştım ama geri sildim o yüzdendir. Genişletmek için tıkla... İleri seviye yapmayacaksanız TBMM resmi gazete kararları sayfası gibi yapabilirsiniz. Sadece yazı içeriği mevcut.
Umut198 dedi: Sitenin görüntüsünü atmıştım ama geri sildim o yüzdendir. Genişletmek için tıkla... İleri seviye yapmayacaksanız TBMM resmi gazete kararları sayfası gibi yapabilirsiniz. Sadece yazı içeriği mevcut.
U Umut198 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 610 Çözümler 1 3 Aralık 2021 #13 Yeniçocuk dedi: İleri seviye yapmayacaksanız TBMM resmi gazete kararları sayfası gibi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İleri seviye bir şey yapmıyacağım zaten elimde basit bir site var ekip arkadaşım da benden daha bilgili olduğu için onla birlikte geliştiricez.
Yeniçocuk dedi: İleri seviye yapmayacaksanız TBMM resmi gazete kararları sayfası gibi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İleri seviye bir şey yapmıyacağım zaten elimde basit bir site var ekip arkadaşım da benden daha bilgili olduğu için onla birlikte geliştiricez.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.013 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Aralık 2021 #14 Umut198 dedi: Dersim proje hazırlama olduğu için sınıfımdaki kişilerin çoğu pdf veya kağıda yapmayı planlıyor ben bi arkadaşımla konuyu araştırıp pdf veya kağıt yerine siteye yazmayı düşünüyoruz o yüzden görüntünün nerdeyse hiçbir önemi yok. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman işiniz kolay. İşini görecek kadar HTML kodlamayı 1 günde bile öğrenirsin.
Umut198 dedi: Dersim proje hazırlama olduğu için sınıfımdaki kişilerin çoğu pdf veya kağıda yapmayı planlıyor ben bi arkadaşımla konuyu araştırıp pdf veya kağıt yerine siteye yazmayı düşünüyoruz o yüzden görüntünün nerdeyse hiçbir önemi yok. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman işiniz kolay. İşini görecek kadar HTML kodlamayı 1 günde bile öğrenirsin.
U Umut198 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 610 Çözümler 1 3 Aralık 2021 #15 Tamamdır yardım eden herkese çok teşekkürler.
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.315 Makaleler 1 Çözümler 44 4 Aralık 2021 #16 Öğretmeninin beklentisine bağlı sadece HTML ile de yapılabilir.