Web Sitesi Nasıl Geliştirilir?

tobaccomix

Yoctopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
3 gün önce bloggerdan bir site açtım, yapay zekaya çizdirdiğim resimleri paylaşıyorum. Nasıl geliştirebilirim? ilgi alanlarım daha çok teknoloji yönünde.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 gün önce bloggerdan bir site açtım, yapay zekaya çizdirdiğim resimleri paylaşıyorum. Nasıl geliştirebilirim? ilgi alanlarım daha çok teknoloji yönünde.
İyi dizayn edilmiş sitelere bakın hocam belki bir şeyler yakalarsınız fikir olarak.

3 gün önce bloggerdan bir site açtım, yapay zekaya çizdirdiğim resimleri paylaşıyorum. Nasıl geliştirebilirim? İlgi alanlarım daha çok teknoloji yönünde.

Öyle bir siteyi geliştirmeniz mümkün değil. Blogger mantığı arama sonuçlarından gelen trafik ile işler. Blog açıp rastgele şeyler paylaşırsanız sıfır tık alırsınız. Benim blogumu örnek olarak vereyim. 200.000'den fazla tıklanmam var. TÜM DERSLER

Öyle bir siteyi geliştirmeniz mümkün değil. Blogger mantığı arama sonuçlarından gelen trafik ile işler. Blog açıp rastgele şeyler paylaşırsanız sıfır tık alırsınız. Benim blogumu örnek olarak vereyim. 200.000'den fazla tıklanmam var. TÜM DERSLER

Hocam siteyi ücretsizmi açıyoruz? Sanırım sadece sondaki blogspot kısmını kaldırmak için para veriyoruz diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı