Web sitesi nasıl oluşturulur?

Benim sana verdiğim cevap üstü kapalı, kabaca bir tabir. Google'a bir web sitesi demek. Teknik olarak da o yönde zaten fakat Google'ın bir site olmadığını ben de biliyorum, vermek istediğim örnek de bu idi.

Wix ile oluşturabilirsiniz.

Wix ile websitesi oluşturulmaz blog oluştururlur Wix ile website oluştururlur diyen website görmemiştir...

Wix ile websitesi olmaz kardeşim.

Benim sana verdiğim cevap üstü kapalı, kabaca bir tabir. Google'a bir web sitesi demek. Teknik olarak da o yönde zaten fakat Google'ın bir site olmadığını ben de biliyorum, vermek istediğim örnek de bu idi.
En başından beri Google'a site diye tutturup, kendinizce gayet açık ve yeterli cevaplar verdikten sonra, "şu an çok yanlış anladın olayı ya da bilmediğin konu hakkında bilmiş gibi konuşuyorsun" dedikten sonra bunu demeniz gülünçtü.

En başından beri Google'a site diye tutturup.

Sen hala anlamıyorsun galiba. Kabaca bir tabir nedir onu araştır öncelikle. Şu an burada hiçbir kimsenin verdiği bilgiye ihtiyacım yok zaten bu işin içerisindeyim. Çok ihtiyacı olana kaynak mevcut internette. Açık söylemek gerekirse bu ve benzeri platformda dolaşan çoğu insan klasik internet kullanıcısı sen de dahil ve bu dilden anlıyorsunuz.

Siz de beni anlıyorsunuz ama anlamazdan geliyorsunuz sanırım. Siz internet sitesi olmayan bir uygulamaya gidip site derseniz bu kabaca tabir olmaz. Sonradan bende biliyorum internet sitesi olmadığını gibi sözleriniz cevap bulamayınca söylediğiniz laflar. Ayrıca insanları cahil yerine koyup aşağılamanız da ayrı bir mevzu. Kimsenin bilgisine ihtiyacınız yoksa siz her şeyi bildiğinizi iddia ediyorsunuz o zaman. Şunu internette bir araştırmanızı tavsiye ederim "Her şeyi bilen bir şey bilmez".

@298842 Ben ne yazsam sen bildiğini okumaya devam edeceksin. Böyle devam paşam.
Bunu diyenin siz olması ayrı bir gülünç. Hem Google'a internet sitesi deyip Google kullanıcı arayüzünün linkini atan kişiyi onaylıyorsunuz. Hem kabaca tabir ile dedim deyip internet sitesi olmayan bir uygulamaya internet sitesi diyorsunuz. Sonra laf bulamayınca kabaca tabir diyorsunuz. Beni cahil yerine koymaya çalışıyorsunuz. Ve final. Sanırım cahillerle nasıl konuşulmalı dersi almalıyım. Sizin gibi kişilerle konuşmak zor çünkü.

Dostum başta yanlış anlayıp Chrome'un görev yöneticisi değerlerini atmışsın, tamam insan hata yapar anlarım, ama üste çıkmaya çalışmak takdir edeceğim bir davranış değil. Arkadaşın orada söylemek istediği bariz olarak "kod bilgisi veya CMS gibi sistemler olmadan sadece domain ve hosting ile site kurulmaz" fikriydi.

Bu kadar mı? Şimdi ben bunları alsam Google gibi bir sitem olabilir mi?
Ayrıca fark ettiysen Google gibi bir sitem olabilir mi demiş, Google gibi bir şirket dememişi Chrome gibi bir tarayıcım dememiş veya farklı bir şey kast etmemiş. Sen şimdi Google web sitesi derken şirket olanı anlıyorsan burada gelip millete bunları demeye hakkın yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…