Web sitesi tasarımları nasıl satılır?

HavlayanLama

Hectopat
Arkadaşlar profesyonel olarak web sitesi tasarlayabiliyorum. Bu siteyi domain almadan tasarımını satabileceğim bir site var mıdır?

Arkadaşlar profesyonel olarak web sitesi tasarlayabiliyorum. Bu siteyi domain almadan tasarımını satabileceğim bir site var mıdır?

Siteyi tasarlıyor musunuz yoksa kodluyor musunuz? Eğer geliştirici iseniz Armut, Bionluk gibi freelancer sitelerde profil oluşturabilir ve kişisel bir site kurup sosyal medya ile pazarlama yapabilirsiniz. Eğer Figma, Sketch kullanıyorsanız filigran koyarak tasarımlarınızın reklamını yapıp yukarıda bahsettiğim yöntem ile satış yapabilirsiniz.

Siteyi kafamda oluşturup kodluyorum ancak satışta sıkıntı yaşıyorum sitelerim gayet güzel ancak freelancer gibi sitelerde herhangi bir satış yapmadığım için alıcılar beni tercih etmiyor.

WordPress olarak mı hazırlıyorsunuz hocam?

Siteyi kafamda oluşturup kodluyorum ancak satışta sıkıntı yaşıyorum sitelerim gayet güzel ancak freelancer gibi sitelerde herhangi bir satış yapmadığım için alıcılar beni tercih etmiyor.

Sizin için en uygunu kendi web sitenizi oluşturup beraberinde bir sosyal medya hesabı ile bolca reklam vererek devam etmek olacaktır. Tamamen kişisel fikrim tabii ki. Sitenizde güzel de bir portfolio sekmesi oluşturursanız sosyal medya ile illa sipariş alırsınız diye düşünüyorum.

Sitelerim gayet güzel diyerek hata yaparsın. Hiçbir siten senin için güzel olmamalı. Her seferinde daha iyisini yapmak için uğraşman gerekiyor. Şahsen benim yaptığım hiçbir iş bir süre sonra hoşuma gitmiyor.

Bakış açını geliştir. Bionluk gibi sitelerde rekabet et. Kendini geliştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…