HavlayanLama
Hectopat
Arkadaşlar profesyonel olarak web sitesi tasarlayabiliyorum. Bu siteyi domain almadan tasarımını satabileceğim bir site var mıdır?
Bloggerda yayınlayıp canlı örnek olarak gösterebilirsin.Arkadaşlar profesyonel olarak web sitesi tasarlayabiliyorum. Bu siteyi domain almadan tasarımını satabileceğim bir site var mıdır?
Arkadaşlar profesyonel olarak web sitesi tasarlayabiliyorum. Bu siteyi domain almadan tasarımını satabileceğim bir site var mıdır?
Siteyi kafamda oluşturup kodluyorum ancak satışta sıkıntı yaşıyorum sitelerim gayet güzel ancak freelancer gibi sitelerde herhangi bir satış yapmadığım için alıcılar beni tercih etmiyor.
Sitelerim gayet güzel diyerek hata yaparsın. Hiçbir siten senin için güzel olmamalı. Her seferinde daha iyisini yapmak için uğraşman gerekiyor. Şahsen benim yaptığım hiçbir iş bir süre sonra hoşuma gitmiyor.Siteyi kafamda oluşturup kodluyorum ancak satışta sıkıntı yaşıyorum sitelerim gayet güzel ancak freelancer gibi sitelerde herhangi bir satış yapmadığım için alıcılar beni tercih etmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.