Sunucu teknolojisinin çalışma mantığını öğrenmek istiyorum ve kendime web sitesi yapmak istiyorum. Sunucu teknolojisi ile ilgili neler öğrenmeliyim ve web sitesi yapmak için hangi hazır yazılımları önerirsiniz?
Sunucu teknolojisinin çalışma mantığını öğrenmek istiyorum ve kendime web sitesi yapmak istiyorum. Sunucu teknolojisi ile ilgili neler öğrenmeliyim ve web sitesi yapmak için hangi hazır yazılımları önerirsiniz?
HTML prototip oluşturmak için yeter de artar bile. Önce HTML ile başlayın. Kendisi dil bile sayılmaz hatta. Ancak HTML sonrası C# veya Python gibi dillere geçersen biraz beyin yakar.
Edit:Önemlileri unutmuşum.CSS ve Javascript dillerini de bilmen yararına olur.HTML çok sade kalır.
@SadeceZinzap@enesaak@1xcs@erturkgg ve @5h13ld Yorumlarınız için teşekkürler. Yanlış anlaşılmışım sanırım ben hazır yazılım önerisi istemiştim. “E-Ticaret için WooCommerce veya İkas" gibi cümleler bekliyordum.
@SadeceZinzap@enesaak@1xcs@erturkgg ve @5h13ld Yorumlarınız için teşekkürler. Yanlış anlaşılmışım sanırım ben hazır yazılım önerisi istemiştim. “E-Ticaret için WooCommerce veya İkas" gibi cümleler bekliyordum.
Yani açıkçası hazır sistemler kullanmak güvenli ve güzel değil genelde çok fazla güncelleme yenilik vs yapmazlar. Hazır sistem vs gibi şeyler kullanırlarsa eğer halk tabiri ile "hacklenme" olabilir eğer e-ticaret sitesi gibi bir projeniz varsa bunu sıfırdan siz veya anlaştığınız birisi ile yapmanız daha sağlıklı olur ve özgürce istediğiniz şeyi yapabilirsiniz.