Web sitesi yapmak için neler bilinmeli?

792270

Femtopat
Sunucu teknolojisinin çalışma mantığını öğrenmek istiyorum ve kendime web sitesi yapmak istiyorum. Sunucu teknolojisi ile ilgili neler öğrenmeliyim ve web sitesi yapmak için hangi hazır yazılımları önerirsiniz?

1.Java- Python- C#
2. JavaScript.
3. HTML-CSS
4.veri tabanı (SQL)
1.sıradan birini seçerek alttakileri öğrenerek yaparsın.

En temelinde kesinlikle HTML,
+ Tasarım, şekil ve işlevsellik katmak için CSS ve JavaScript.

Sunucu konusunda olay apayrı. Genelde hosting hizmetleri cPanel ile geliyor zaten bu durumda web sitesi ve alan adınız hazır ise gerisi kolay.

Sunucu teknolojisinin çalışma mantığını öğrenmek istiyorum ve kendime web sitesi yapmak istiyorum. Sunucu teknolojisi ile ilgili neler öğrenmeliyim ve web sitesi yapmak için hangi hazır yazılımları önerirsiniz?

HTML prototip oluşturmak için yeter de artar bile. Önce HTML ile başlayın. Kendisi dil bile sayılmaz hatta. Ancak HTML sonrası C# veya Python gibi dillere geçersen biraz beyin yakar.

Edit:Önemlileri unutmuşum.CSS ve Javascript dillerini de bilmen yararına olur.HTML çok sade kalır.

Yani açıkçası hazır sistemler kullanmak güvenli ve güzel değil genelde çok fazla güncelleme yenilik vs yapmazlar. Hazır sistem vs gibi şeyler kullanırlarsa eğer halk tabiri ile "hacklenme" olabilir eğer e-ticaret sitesi gibi bir projeniz varsa bunu sıfırdan siz veya anlaştığınız birisi ile yapmanız daha sağlıklı olur ve özgürce istediğiniz şeyi yapabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı