Rehber Web sitesindeki bir eklenti/yazıyı nasıl kaldırabiliriz?

Glade

Kilopat
Makaleler
10
Daha fazla  
Meslek
FIFA 14 :)
Bu işlem için bir eklentiye ihtiyacımız var, eklentimizin adı uBlock Origin bu eklenti sayesinde reklamları ve webde ki eklentileri kaldırabiliriz.

Chromium tabanlı tarayıcılar için(Edge'de dahil);

Firefox Quantum tabanlı tarayıcılar için;

İstediğimiz eklenti veya yazıyı seçiyoruz.

1624983025583.png

Sonra "Öğeyi engelle..." adlı kısma tıklıyoruz.

1624983046407.png

Ardından "Oluştur" isimli kısma tıklıyoruz, tıkladıktan sonra o kısım gidecektir.

Artık sekmeyi yenileseniz bile geri gelmez/gelemez, sorunu çözmek için uzantıyı açalım.

1624983237237.png

Kırmızı çember içerisinde ki eklentiye tıklayalım, ardından geri gelecektir.

Rehberim bu kadardı, umarım beğenmişsinizdir.:D
E beğenen var da yazan yok, ne anladım ben bu işten?

😁.

Dosya Ekleri

• 1624982828222.png
    1624982828222.png
    18,6 KB · Görüntüleme: 56
  • 1624982868918.png
    1624982868918.png
    24,1 KB · Görüntüleme: 51
  • 1624983173641.png
    1624983173641.png
    18,5 KB · Görüntüleme: 59
Bu özellikle AdGuard ve kalitesiz Adblock Plus, Adblock içinde de bulunuyor. Tabii uBlock Origin ve AdGuard kullanmanızı öneririm. Anime firmalarının yerel pazara girmemesi ya da büyük firmaların yavaş yavaş animeleri getirmesinden dolayı animeleri bir siteden izliyorum. O sitenin bazı bölümleri gereksiz geldiğinden, siteyi bozmayacak şekilde gizledim.

Bu tarz aktif olduğunuz sitelerde, gözünüze hoş gelmeyen panelleri gizleyerek daha rahat bir kullanım sağlayabiliyorsunuz.

Bu filtreleri ayrıca temizleyebiliyorsunuz. Temizlemek içinde ''Filtrelerim'' kısmına gidip, temizlemek istediğiniz öğeleri silebilirsiniz.

Screenshot_1.png

Site öğelerini gizlemeden önce önizleme ile kontrol edin. Hata yaparsanız silip, tekrar ekleme şansınız var.

Ayrıca bu özelliği Brave tarayıcısı kendi içerisinde direkt sunuyor. Ama uBlock Origin ya da AdGuard gibi engelleyeceğiniz alanı kutucuk olarak seçemiyorsunuz. Bu şey için geri bildirim yapmıştım ve aynı uBlock Origin gibi kutu ile seçerek engelleme özelliğini onlarda getirmek istiyor.

Benim daha spesifik bir sorunum var. Bu eklentiyi hali hazırda kullanıyorum. Benim ise istediğim şey şu; mesala kullandığım web sitesinin arkaplanı beyaz ve ben siyah yapmak istiyorum ya da yazan yazıları değiştirmek istiyorum. Bunu bir eklenti ile kendi tarayıcımda web sitesinin böyle açılmasını sağlamam mümkün müdür?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı