Web sitesindeki randevu saatine otomatik tıklayacak sistem nasıl yapılır?

demirfurkii

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Online spor İstanbul diye bir web sitesi var. O siteden istediğim saatin randevusunu almak istiyorum. Randevu saatleri rastgele sisteme düşüyor, oradan hızlıca kapmanız lazım. O siteyi sürekli yenileyip istediğim saatin randevu linkine otomatik bir şekilde tıklayacak bir sistem ayarlayabilir miyim? Bu konularda çok cahilim yardımcı olursanız sevinirim.

Spor İstanbul sistemine getirilen en büyük kötülük şu saatlik rezervasyon olayı, 1 saatte hiçbir şey yapılmaz, neyse eleştiri bir yana bu pek mümkün görünmüyor. Belki mümkündür lakin o kodları yazmaya harcanacak eforla uzun bir süre seans rezervasyonu yapılır ,:)

Aynısını ben de planlamıştım. Request limiti vardır diye düşündüğüm için hiç uğraşmaya gerek bile duymadım. Absürt derecede sık bir süre içinde randevu almaya çalışınca muhtemelen belirli bir süre siteden uzaklaştırılacak. Ayrıca randevular yerine kadar kodlarız, randevular yerinden itibaren bir randevu açıldığında butonların nasıl olduğu vb. elimizde olmadığı için orada tıkanırız. Bunlar da yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi o kodları yazmaya harcanacak efora değmemesi yoluna çıkıyor. Nereden baksak elimizde patlar gibi :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı