Web sitesini çökertmeden nasıl yüksek MB sahip PDF dosyaları yüklenebilir?

• Konuyu başlatan Wq35
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 510

Wq35

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Sahip olduğum web sitesinde kayıtlı tanıtım amaçlı kullandığım PDF dosyaların kaliteleri, site kaldırmadığı için düşük MB'lı. Yazılımcı ile görüştüğümde host alanının genişletilmesi ve yazılım tarafında web sitesinin hosta adapte edilmesi gerektiğini benimle paylaştı. Tecrübeli arkadaşların süreç hakkında beni bilgilendirmesini rica ederim. Saygılarımla.

Merhaba. Sahip olduğum web sitesinde kayıtlı tanıtım amaçlı kullandığım PDF dosyaların kaliteleri, site kaldırmadığı için düşük MB'lı. Yazılımcı ile görüştüğümde host alanının genişletilmesi ve yazılım tarafında web sitesinin hosta adapte edilmesi gerektiğini benimle paylaştı. Tecrübeli arkadaşların süreç hakkında beni bilgilendirmesini rica ederim. Saygılarımla.

Merhaba hostunuz ile alakalı bir olay. Hostunuzu veya da paketinizi yükseltmeniz gerekmekte.

Merhaba hostunuz ile alakalı bir olay. Hostunuzu veya da paketinizi yükseltmeniz gerekmekte.
Merhaba cevap için teşekkür ederim. Peki Hostu veya pakedi yükselttikten sonra denildiği gibi yazılım tarafında bir süreç var mıdır. Varsa bu süreç kısa basit bir süreç mi, aksine uzun meşakkatki bir süreç mi ?

Merhaba cevap için teşekkür ederim. Peki hostu veya pakedi yükselttikten sonra denildiği gibi yazılım tarafında bir süreç var mıdır? Varsa bu süreç kısa basit bir süreç mi, aksine uzun meşakkatki bir süreç mi?

Hocam yazılan kodu bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Fakat alan yeterli olduğunda yüksek kalitede yükleniceğini düşünüyorum.

Merhaba cevap için teşekkür ederim. Peki Hostu veya pakedi yükselttikten sonra denildiği gibi yazılım tarafında bir süreç var mıdır. Varsa bu süreç kısa basit bir süreç mi, aksine uzun meşakkatki bir süreç mi ?
DosyaTc gibi sitelere koysanız nasıl olur ?

Şuanki hosting paketinizin yetersiz olduğunu yazılımcımı söylüyor peki? Bir destek talebi açarak konu hakkında hosting firmanızdan öneri ve bilgi almak daha doğru olur. Söz konusu dosyalar toplam kaç gb?

Merhaba, kurumsala çevirmek istediğim için web sitesi üzerinde olmasını istiyorum.
Bir web sitesini kurumsala çeviriceksiniz ve hosting kullanmaya devam ediyorsunuz, elbette bir tercih meselesi, fakat tamamen size ayrılmış bir VPS daha sağlıklı ve güvenli olur.

Konu hakkında ise, web sitesinde ne kullanıyorsun bilgi vermen daha doğru olur. PHP kullanılıyor ise yüklenebilecek maksimum dosya boyutunu arttırarak PDF yükleme işlemini gerçekleştirmeyi sağlıyabilirsin. Daha fazla detay ve bilgi sağlarsan daha sağlıklı şekilde yardımcı olunur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı