C C4a Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 193 Çözümler 2 9 Temmuz 2024 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi bir tane perde mağazam var ve bunu Online platforma taşımak istiyorum. Kendi web sitemi yazdım ve PayTR altyapısını kullandım. Şu an sitemi yayımlamak için ne gibi izinlere ihtiyacım var? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2024
Başlıkta da belirttiğim gibi bir tane perde mağazam var ve bunu Online platforma taşımak istiyorum. Kendi web sitemi yazdım ve PayTR altyapısını kullandım. Şu an sitemi yayımlamak için ne gibi izinlere ihtiyacım var?
Krazher Decapat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #2 İlklerde şirket kurmanıza pek gerek olacağını sanmıyorum ancak sonradan kurmalısınız büyürseniz. Artı 0 Eksi
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.579 Makaleler 1 Çözümler 81 9 Temmuz 2024 #3 Perde magazasi olduguna gore zaten sirket ve vergilendirme ile alakali kisimlar hazir diye dusunuyorum. O halde ekstra bir izne ihtiyac yok, online satistan elde edilen gelirleri de ayni sekilde muhasebelestirmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
Perde magazasi olduguna gore zaten sirket ve vergilendirme ile alakali kisimlar hazir diye dusunuyorum. O halde ekstra bir izne ihtiyac yok, online satistan elde edilen gelirleri de ayni sekilde muhasebelestirmeniz gerekiyor.