oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2021 #11 Fischerk dedi: Hocam itch.io'ya oyun yüklemek için hazırlanmış bir rehber biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben daha önce araştırmadım hocam. Şöyle bir şey buldum ama: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tüccar dedi: Domain ile Hostingi bedava yapma yolu var. .TK alan adı ve İnfinity Free hostingi bedava. Paralı da isterseniz web site hostingleri yıllık 20 TL vs. oluyor. Alan adını da .xyz 1 dolar makul gibi. 1 yıllık site için. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz domain önermem hocam. .xyz domainini de önermiyorum, Google indexlemiyor.
Fischerk dedi: Hocam itch.io'ya oyun yüklemek için hazırlanmış bir rehber biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben daha önce araştırmadım hocam. Şöyle bir şey buldum ama: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tüccar dedi: Domain ile Hostingi bedava yapma yolu var. .TK alan adı ve İnfinity Free hostingi bedava. Paralı da isterseniz web site hostingleri yıllık 20 TL vs. oluyor. Alan adını da .xyz 1 dolar makul gibi. 1 yıllık site için. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz domain önermem hocam. .xyz domainini de önermiyorum, Google indexlemiyor.