Web tarayıcı önerisi

Brave Ödülleri maalesef Türkiye'de çalışmıyor hocam. Hız ve Güvenlik açısından Firefox öneriyorum kesinlike. Ayrıca Opera GX'ten geldiyseniz büyük ihtimalle tarayıcınızı şekilli şukullu yapmayı seviyorsunuzdur Firefox'ta da böyle yapabilirsiniz.
Yani ben chromium tabanlı olduğu için Brave kullanmıyorum. Siz kullanabilirsiniz tabii, chromium tabanlı tarayıcılarda en gizli tarayıcıdır. Hem performansı da fena değil.

Chromium tabanlı tarayıcı isteyenler Brave kullanabilir, Chrome'dan daha iyi, hızlı bir tarayıcı.

Gecko (Firefox) tabanlı tarayıcı isteyenlerse Librewolf kullanabilir, aynı Brave gibi gizlilik odaklı.

Chromium'da artık manifest v3 kullanıldığı için reklam engelleyici eklentilerde sorunlar olabilir (araştırırsanız daha iyi olur ama).

Gecko ise manifest v2'yi desteklemeye devam edecek.

Ben şahsen Brave kullanıyorum, Brave'de reklam engelleyici yazılım direkt olarak tarayıcıya gömülü olduğu için Youtube bile algılamıyor.

Bunun dışında Opera, Chrome ve Edge önermem.

Son düzenleme:
Edge öneriyorum. Birkaç ayarı kapattıktan sonra enfes oluyor. Hem kaynak da yemiyor.

Edge'in güvenlik konusunda berbat olması kullanılamaz hale getiriyor. Fakat Edge'in gelen yapay zeka matematik sorularını çözme gibi özellikleri Edge'in iyi özelliklerinden sadace birkaçı. Microsoft Edge sayesinde bizim hangi sitelere girdiğimizi görebilir ve bunu kullanabilir. Diğer tarayıcılarda da var bu ama Edge de daha fazla olduğunu düşünüyorum. Hız konusunda da ortalama bir hıza sahip. Kısacası Edge güvenlik konusunda kötü olan fakat günlük kullanım için harika olması Edge'i iyi yapıyor.

Arkadaşlar normalde Opera GX kullanıyordum. Ama forumlarda okuduklarımdan sonra bırakmaya karar verdim.
Brave diye yazılmış ama eski birazcık şu an Brave kullanılır mı? Brave ödülleri varmış orada bilgisayardan mining yapmıyor değil mi? Sizce şu an en iyi tarayıcı hangisi?

Firefox, Chrome acayip RAM yer. Chrome kullandığıma bakmayın siz fazla alıştım ve Edge de kullanibilirsiniz, akıcı bir tarayıcı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Firefox, Chrome acayip RAM yer. Chrome kullandığıma bakmayın siz fazla alıştım ve Edge de kullanibilirsiniz, akıcı bir tarayıcı.

Firefox yerine Firefox'un üzerinde oynanmış ve daha güvenilir olan LibreWolf u öneririm. Ayrıca Chromium tabanlı istiyorsanız da Brave'i öneririm.

Merhaba Opera GX yerine düz Opera kullanıyorum. Açıkçası memnunum. Hızlı ve Opera GX kadar berbat değil. Görünüşü de güzel.

Baktımda şimdi Opera GX'den daha hızlı ve hoş olduğu her yönden belli insanlar Opera GX'i kişileştirebildikleri için seviyor zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı