Web tasarım uzmanlığı kursu alınır mı?

hocam internetden bakmaya çalışıyorum da çoğu kaynakta bilmedigim terimler kullanılıyor ve bu terimlerin açıklaması yapılmıyor ve kafa karıştırıyor ingilizce bilsem yabancı kaynaklara girerim bi ara onlara bakmıştım çeviriden çeviriyorum ondada yani ordaki terimleri farklı çeviriyor kafa karışıyor ve sıkılıp bırakıyorum o yüzden kurslara başvuruyorum hızlı ilerleme sebebim cogu kişi web işi çöküyor diyor

Bunu diyenlerin yanından direkt uzaklaş .

php de tavsiye ettiginiz kurs varmı

@reyl Öncelikle "web işi çöküyor" diyen kimse ondan uzak dur. Gram fikir sahibi değil sektör hakkında.

İngilizcen olmadığını belirtmişsin. Benim sana şu anda en iyi tavsiyem İngilizce öğrenmen olacaktır. Bırak programlama dillerini, önce İngilizce öğren. Bu sektörde İngilizce birincil şart. Kendin de sorunun farkındasın. Bak mesela bir şeyi araştırmaya çalışıp başarısız oluyormuşsun, bunun sebebi İngilizce işte. İngilizce bildikten sonra o terimleri açıklamayan bir yer bulamazsın, her yerde açıklamaları var.

Benim ilk tavsiyem kesinlikle İngilizce öğrenmen.

Tamam Hocam Sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…