Web Tasarım ve Kodlama vs Bilgisayar Programcılığı

asizby

Hectopat
Daha fazla  
2020 Bilişim Teknolojileri Web Tasarım dalından mezunum.
Açık öğretim önlisans okumayı düşünüyorum daha sonra DGS ile okuyacağım.
Size sorum önlisans bölümümü Web Tasarım ve Kodlama olarak mı okuyayım yoksa Bilgisayar Programcılığı olarak mı?

DGS ile geçiş yapacağım.
Bu yüzden.
Madem lisans okuma kapasiten var, neden önlisans okuyorsun? Başta neden onu yapıp direkt lisansa gitmiyorsun.

Ülke DGS ile dünyayı fethedeceğini sanan öğrenci dolu. Neredeyse hiçbiri düzgün bir şeyler yapamıyor.
Bir de bunların lisanstaki arkadaşları var, yatay geçişle oraya buraya geçecek olanlar. Hep de "Kanka bu sene olmadı, seneye kesin olacak." derler.

Bu yüzden.
Madem lisans okuma kapasiten var, neden önlisans okuyorsun? Başta neden onu yapıp direkt lisansa gitmiyorsun.

Ülke DGS ile dünyayı fethedeceğini sanan öğrenci dolu. Neredeyse hiçbiri düzgün bir şeyler yapamıyor.
Bir de bunların lisanstaki arkadaşları var, yatay geçişle oraya buraya geçecek olanlar. Hep de "kanka bu sene olmadı, seneye kesin olacak." Derler.

Neden bu kadar kabasınız?

Hayatın gerçekleri. Tavsiye istedin. Durum bu. %99 böyle iken böyle olacağını umduğum için suçlu değilimdir herhalde.

Olay o değil matematiğim çok iyi değil o yüzden 2 yıllık arayla kapatmayı düşünüyorum ders çalışma alışkanlığım var maddi durumumda yok o yüzden 4 yıl boyunca açıktan okuyacağım.
Asıl ben kabalık ettiysem özür dilerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı