Web tasarım yönelmeye değer mi?

Hocam forkladığım anlaşılırsa change commit yaparak etc. Kariyer anlamında sıkıntı olmaz mı?

Bu tarz insanlar genellikle sadece veri tabanından veri çekip veri atan programlardan ileriye gidemez konuştukça konuşur birkaç terim öğrenip bir şeyler biliyormuş gibi yaparlar dediğim gibi benim lafımada bakmakla kalma burada herkes "Yazılım Uzmanı" 11 senedir donanımla, 10 sene Linux sistem yönetimiyle, 7 sene program geliştrime ile uğraştım büyük projeler geliştirdim, okulunu okudum, stajını yaptım, şirketlerde çalıştım ben bile bazen yanlış bir şey söylemiş miyim diye şüphe duyuyorum adamlar 1, 2 senede god system developer oluyorlar.

Hocam forkladığım anlaşılırsa change commit yaparak etc. Kariyer anlamında sıkıntı olmaz mı?
Neden olsun ki? Bunlar açık kaynaklı repolar. He şu var, adam biliyor onları forkladığını. Fakat bu kötü bir şey değil. İllaki ilerleyen zamanlarda senin de repoların olacak.

Kim hocam o god System developerlar.

Neden olsun ki? Bunlar açık kaynaklı repolar. He şu var, adam biliyor onları forkladığını. Fakat bu kötü bir şey değil. İllaki ilerleyen zamanlarda senin de repoların olacak.
Çok teşekkür ederim. Bana biraz sanki hırsızlık gibi geliyordu da. Redditde işe alım ilanlarında İK’cılar vs forklayanlara kuruluyormuş diye okumuştum.

Çok teşekkür ederim. Bana biraz sanki hırsızlık gibi geliyordu da. Redditde işe alım ilanlarında İK’cılar vs forklayanlara kuruluyormuş diye okumuştum.
Forklamak hırsızlık ise alıp projeye dahil etmekte hırsızlık o halde. Bu adamlar her şeyi baştan yazan adamlar mı? Sanmıyorum. Sen belki bilmiyorsun ama oturup baştan Doctrine DBAL yazdığını düşün. Bu adamların bunu yaptığını sanmıyorum.

Hocam söylediğiniz her şeye cevap verebilirim ama cevap vermekten fazlası lazım. Bilmek öğrenmek lazım bu yüzden söylediğiniz her şeyi A’dan Z’ye araştıracağım. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Cevaplamaktan kastımı anlamışsınız hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…