Web tasarımcısı olmak için izlenmesi gereken yol nedir?

FVuarr

Decapat
Daha fazla  
Merhaba forum sakinleri,

Kendimi 3-4 aydır JavaScript üzerinde geliştiriyorum. Şu anda Node.js ve React'a odaklanmış durumdayım. Şimdi benim acilen bu sektörden para kazanmam lazım. Ama ticari atılım gösterecek yeterlilik yok bende. Birinin bana yol göstermesi lazım yoksa sadece kendimi geliştirdiğimle kalırım. Şanlıurfa merkezdeyim ve web tasarım ve kodlama(Harran Üniversitesi 2 yıllık) bölümünü okuyorum. Bu ilk senem ve 2. seneme geçtiğimde bu işten para kazanmaya başlamış olmak istiyorum. Veri tabanı işlerini hiç bilmiyorum bunu da belirtmek isterim sizlere. Şimdi aklımdaki bazı fikirler şunlar;

• Web tasarımla alakalı işyerlerine uğramak ve fikir edinmek.
  • Gene aynı şekilde bulabildiğim tüm topluluk, kulüp, bilen insanlardan vs. fikir edinmek olacak.
  • Gönüllü olarak projelere katılmayı hedefliyorum. GitHub üzerinden veya fiziksel topluluklar ile birlikte.
  • Kendi bölüm hocamdan çekiniyorum biraz ancak ona da soracağım, fikir almam lazım.
  • Kariyer merkezlerinden fikir almayı düşünüyorum.
  • Freelancer sitelerine üye olup ve sosyal medya üzerinden ilanlar koymayı düşünüyorum.

Ya benim bilen birileriyle bu konu hakkında hasbihal eylemem lazım gelir. Sizlerden bu konu hakkında yardım istiyorum. Konuşmaktan çekinmiyorum kimse ile, sadece araştırmayı beceremiyorum. Bilenler bana yardımcı olursa sevinirim, en azından bazı toplulukları bulmamda yardımcı olmanızı diliyorum, sanal veya fiziksel topluluk hiç fark etmez.

İşte bildiğim ve sevdiğim bazı dil ve Framework'ler;
* React için;

Node.js için;

Python için;
- CustomTkinter. | customtkinter örnek projem

Daha fazla projeme göz atmak için github profilimi ziyaret edebilirsiniz.

İyi sosyaller dilerim. Ahmet can ışık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı