Web ve IT tarafında çalışan birisinin ücreti kaç TL olmalı?

MTurkmn

Megapat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar herkese, ay sonuna doğru geliyoruz. Herkes asgari zam oranın açıklanmasını vs bekliyor. Bu vesile ile bende bir konuda sizlere fikir danışmak istedim. Benden deneyimli, tecrübeli abilerim, ablalarım dostlarım illa ki vardır.

Şu an da bir şirkette Web tarafında çalışmaktayım. Ancak web tarafında işler fazla yoğun olmadığından ve 3-4 tane site dışında ekstra yapılacak siteleri yok. Benim şu an da aldığım ücret Yol + Yemek ile 20 bini aşıyor.
İş tanımımda Web var. Ancak IT tarafıyla da ilgileniyorum. Bazı aletlerin kurulumu, ayarlanması vs vs gibi. Nadir de olsa Post tasarımı yapıyor. 29 Ekim-9 Kasım vs gibi.

Bunun dışında şimdi iş yeri beni 3DsMax kursuna yollayacak. Hal böyle olunca da Web-IT-Sosyal medya üzerine + olarak çizim de eklenecek. Ve tüm bunları ben yapıcam. Ben yeni ücret için illa ki tarafıma bir teklif ileteceklerdir diye umuyorum. Ben de 30 bine tamamlayın desem çok mu düşük olur, yoksa ideal mi olur?

Web tarafı yoğun değil. IT tarafı da haftada bir yazıcıya kağıt koyuyorum vs vs. Bazı önemli günlerde post istenirse onlara yapıyorum o da Canva üzerinden.

Sizler benim yerimde olsanız ücret olarak veya yol + yemek olarak toplam ücret beklentiniz ne olurdu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı