Web yönlendirmesinden virüs girer mi?

Babamın bilgisayarına çok fazla virüs indirmiştim bilmeden ve bilgisayarı yandı.
Virüs bilgisayarı yakmaz ama bu olay senin beynini yakmış. Bu kadar korkulacak bir şey yok. Baban seni sağlam kandırmış. Üstelik bilgisayarında birden fazla antivirüs yazılımı bulundurmak yazılımların birbirine çakışmasına ve bir işe yaramamasına sebep olur. Bir siteden bir dosya indirip çalıştırmadığın sürece bilgisayara virüs bulaşmaz !

Dün atmıştım sonra SSL saertifikası geçersiz site diye uyarı verdi Kaspersky sonra yine formatladım şimdi bu güvenli değil hani sitenin bağlantısınıda bir şey var bazen kilit çıkıyor bazen i çıkıyor bende uyarı sembolü çıktı yanında güvenli değil dedi ama antivirüslerden ses yok rapotlarda bişry yok format atmadım ama dün SSL sertifikası olmayan şey dedi Kaspersky engellemiş bende format attım bir de eski virüslü olabilecek bilgisayara format USB'si takıp format atsak Windows 10 virüslümü yükleniyor. Gerçi virüslü değil benim parnokyalığım gene o yüzden format attım. Rüyamda bir kere hacker su şişesinin kapağına dinleme cihazı yerleştirmiş.

evet o kilitin orada dedi

Evet o kilitin orada dedi.

Evet o kilitin orada dedi.
SSL sertifikası geçersizi bende internet gidince veriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı