Webcam önerisi

balbayres

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Elgato facecam veya Logitech C922 Pro arasındayım, sizce hangisinden yana karar vermeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Senelerdir kullanıyorum 8 sene ustu hiçbir şey olmadi. 720p goruntu. 10 kisiden 7'si kameramin markasini sorar goruntu cok iyi. Mikrofonu var ayrica.

Abi sen Mercedes mi alsam Audi mi diyen adama ''Clio iyi onu al'' mı diyorsun?

Abi sen Mercedes mi alsam Audi mi diyen adama "Clio iyi onu al" mı diyorsun?

Eğer Clio'nun fiyatı çok çok uygun ve işini de çok iyi seviyede görecekse Clio al derim tabii ki. Neden adam 5000TL üstü para bayılsın ki. Ben burada yardımcı olmaya çalışıyorum ego tatmin kasmıyorum kusura bakma.

Ayrıca orada not düşmüşüm görmemişsin sanırım.

1- genelde kamera açtıgım kişiler bana kamera markasını soruyorlar neden bu kadar net gözüküyorsun diye. Bu yeterli değil mi sence?
2- kamera 720p önerdim çünkü 1080p olsaydı takılmalar sıkıntılar olabilirdi. Çünkü 1080p çok çok kesintisiz bir bağlantı isteyen bir şey. 720 de hem kalite çok güzel hem de akışkanlık.

Son düzenleme:
Eğer Clio'nun fiyatı çok çok uygun ve işini de çok iyi seviyede görecekse Clio al derim tabii ki. Neden adam 5000TL üstü para bayılsın ki. Ben burada yardımcı olmaya çalışıyorum ego tatmin kasmıyorum kusura bakma.

Ayrıca orada not düşmüşüm görmemişsin sanırım.

1- genelde kamera açtıgım kişiler bana kamera markasını soruyorlar neden bu kadar net gözüküyorsun diye. Bu yeterli değil mi sence?
2- kamera 720p önerdim çünkü 1080p olsaydı takılmalar sıkıntılar olabilirdi. Çünkü 1080p çok çok kesintisiz bir bağlantı isteyen bir şey. 720 de hem kalite çok güzel hem de akışkanlık.
Konunun ego tatmini ile alakası yok. İstediğin kadar net gözükebilirsin fakat benim kıyasladığım kameralar 1080p, ben 1080p bir webcam arıyorum bu da çok belli. Yalnızca bu doğrultuda önerileri kabul ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı