Web'de gezinmek için tablet önerisi

453482

Kilopat
Makaleler
17
Yer
Türkiye, Ankara
Merhabalar,

Şu sıralar bayağı bir Sosyal'de geziniyorum. Ve bir süre sonra balkon veya salon gibi yerlere gitmek istiyorum çünkü koltuğa yapışıyorum bildiğin. Ama bilgisayarım masaüstü olduğu için monitörün başında tıkılı kalıyorum. Benim de ilk olarak ucuz bir tablet almak geldi aklıma. Ve internette biraz bakındım... Ama hiçbir şey yoktu. Hepsi saçma sapan markalardan. Zaten cihazların hiçbiri kaliteli durmuyor neredeyse. Hometech biraz aklıma yattı gibi çünkü önceden WI10 modelini kullandım ve gayet güzel bir cihazdı. Ama Windows 10 güncellemeleriyle çöp oldu cihaz. Klavyede bir tuşa basıyorsun yarım saate algılıyor. Sonra aklıma şu geldi. "madem ucuz sıfır tablet yok 2. el alsam?" dedim ve Letgo - Sahibinden gibi yerlerde araştırma yaptım. Bu sefer daha da kötüydü. Bildiğin cihaz kipkirli her yeri kırılmış emekli olmuş cihazı hala satmaya çalışıyorlar. Sadece düzgün gördüğüm birkaç tane ilan vardı onlar da çok pahalı bütçemi aşıyordu. Sizin önerdiğiniz bir tablet modeli var mıdır? 2. el veya sıfır fark etmez. Bütçeyi yazdım büyük ihtimalle görüyorsunuzdur.

Bütçe gözükmemiş : 800 TL

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı