Webden alınan gaming laptopta sorun çıkarsa ne yapılır?

nightingale1.2

Centipat
Daha fazla  

Arkadaşlar yukarıdaki ürünü Hepsiburada'dan sipariş etmek istiyorum fakat daha önce internete bu meblada yatırım yapmadım ve endişelerim var. Ola ki cihaz kargo sürecinde hasar aldı veyahut zaten kendinden bir problemi vardı böyle bir durumda kendimi nasıl kanıtlayabilirim? Bileniniz varsa yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar yukarıdaki ürünü Hepsiburada'dan sipariş etmek istiyorum fakat daha önce internete bu meblada yatırım yapmadım ve endişelerim var. Ola ki cihaz kargo sürecinde hasar aldı veyahut zaten kendinden bir problemi vardı böyle bir durumda kendimi nasıl kanıtlayabilirim? Bileniniz varsa yardımcı olabilir mi?

Hocam satıcı önemli site değil teknoryadan bende ASUS TUF F15 almıştım sorunsuz geldi sorun çıkarsa iade edersiniz.

Ben Hepsiburada kendi satıcısından aldım ekran bozuk geldi Hepsiburada'yı aradım yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta 10 gün içinde gelip götürdüler ve yenisi kargolandı.

Hocam aslında dediğiniz olaya biraz hakimim ancak bu seri maalesef çok az var piyasada olduğundan bir tereddüt içerisindeyim değişim sorunları olur mu diye.@yasarxx

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı