4 474101 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 36 27 Eylül 2021 #11 AllyFeedon dedi: Olabilir, internetten alış-veriş bazı siteler için güvenilir olmuyor. Genişletmek için tıkla... Anladım... Sayenizde aydınlandım. Teşekkür ederim. İyi akşamlar.
AllyFeedon dedi: Olabilir, internetten alış-veriş bazı siteler için güvenilir olmuyor. Genişletmek için tıkla... Anladım... Sayenizde aydınlandım. Teşekkür ederim. İyi akşamlar.
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.439 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #12 474101 dedi: Teşekkür ederim. İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Rica ederim size'de iyi akşamlar.
474101 dedi: Teşekkür ederim. İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Rica ederim size'de iyi akşamlar.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #13 Güvenilir diyebilirim. Be Quiet! gibi markaların distribütörlüğünü yapıyor.
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.591 Makaleler 1 Çözümler 19 27 Eylül 2021 #14 Güvenilir. Kulaklığımı buradan aldım ve hiçbir sorun yaşamadım, zaten Hepsiburada gibi sitelerde büyüyüp kendi sitesini açan bir mağaza.
Güvenilir. Kulaklığımı buradan aldım ve hiçbir sorun yaşamadım, zaten Hepsiburada gibi sitelerde büyüyüp kendi sitesini açan bir mağaza.
4 474101 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 36 27 Eylül 2021 #15 BerkayZ87 dedi: Güvenilir diyebilirim. Be Quiet! gibi markaların distribütörlüğünü yapıyor. Genişletmek için tıkla... Öyle diyorsanız eğer güveneyim madem... Umarım bir hayal kırıklığı yaşamam. Çok teşekkür ederim. Yunus Emre Gürbüz dedi: Güvenilir. Kulaklığımı buradan aldım ve hiçbir sorun yaşamadım, zaten Hepsiburada gibi sitelerde büyüyüp kendi sitesini açan bir mağaza. Genişletmek için tıkla... Umarım hayal kırıklığına uğramam... Güvenmeye karar verdim. Size de çok teşekkür ederim.
BerkayZ87 dedi: Güvenilir diyebilirim. Be Quiet! gibi markaların distribütörlüğünü yapıyor. Genişletmek için tıkla... Öyle diyorsanız eğer güveneyim madem... Umarım bir hayal kırıklığı yaşamam. Çok teşekkür ederim. Yunus Emre Gürbüz dedi: Güvenilir. Kulaklığımı buradan aldım ve hiçbir sorun yaşamadım, zaten Hepsiburada gibi sitelerde büyüyüp kendi sitesini açan bir mağaza. Genişletmek için tıkla... Umarım hayal kırıklığına uğramam... Güvenmeye karar verdim. Size de çok teşekkür ederim.
C classy01 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 2.621 Çözümler 16 27 Eylül 2021 #16 Webdenal’dan bir sürü şey aldım, güvenilir.
4 474101 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 36 27 Eylül 2021 #17 classy01 dedi: Webdenal’dan bir sürü şey aldım, güvenilir. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz ve düşünceniz için teşekkür ederim! Zaten güvenmeye karar vermiştim ama siz kararımı daha da netleştirdiniz. Sanırım toplam 4 olumlu, 1 de olumsuz yorum vardı site hakkında. Tatmin oldum denilebilir.
classy01 dedi: Webdenal’dan bir sürü şey aldım, güvenilir. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz ve düşünceniz için teşekkür ederim! Zaten güvenmeye karar vermiştim ama siz kararımı daha da netleştirdiniz. Sanırım toplam 4 olumlu, 1 de olumsuz yorum vardı site hakkında. Tatmin oldum denilebilir.