ConTroller
Hectopat
Daha fazla
Açılan birçok konuyu gördüm fakat güncel olarak bilgi almak istedim.. Webdenal'dan bir ürün alabilirim, fakat önce sizlere danışmak istiyorum, hem ürün hem de site hakkında.
Almak istediğim ürün bu:
www.webdenal.com
Fakat bu oldukça eski bir ürün, zamanında çok çok beğenildi ve fiyatına göre çok iyi olduğu belirtildi.
Çok kez alıp almamak arasında kaldım fakat ses sadece kulaklıktan gittiğinde artık yetersiz duruyor hep tak hep tak, herşey için tak.
Bir hoparlör almaya karar verdim fakat Razer ortamıma ve ışıklara uygun olmasını istedim, hem herşey pahalı bir hoparlör ucuz olsa, ya da görünse havayı bozar. Zaten performansı da çok iyi.
Sizce bu ürünü bu siteden almalı mıyım?
Site güvenilir mi?
Razer Nommo Chroma'nın yerine Razer Nommo ya da Leviathan daha mı iyi bir seçim olur?
Lütfen yardım edin.
Almak istediğim ürün bu:
Razer Nommo Chroma 2.0 Masaüstü Siyah Gaming Hoparlör (RZ05-02460100-R3G1)
Razer Nommo Chroma 2.0 Masaüstü Siyah Gaming Hoparlör (RZ05-02460100-R3G1) / Kablolu Bağlantılı / 75W / 1+1 / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!
Fakat bu oldukça eski bir ürün, zamanında çok çok beğenildi ve fiyatına göre çok iyi olduğu belirtildi.
Çok kez alıp almamak arasında kaldım fakat ses sadece kulaklıktan gittiğinde artık yetersiz duruyor hep tak hep tak, herşey için tak.
Bir hoparlör almaya karar verdim fakat Razer ortamıma ve ışıklara uygun olmasını istedim, hem herşey pahalı bir hoparlör ucuz olsa, ya da görünse havayı bozar. Zaten performansı da çok iyi.
Sizce bu ürünü bu siteden almalı mıyım?
Site güvenilir mi?
Razer Nommo Chroma'nın yerine Razer Nommo ya da Leviathan daha mı iyi bir seçim olur?
Lütfen yardım edin.