Rehber Web'i şifreleyin: HTTPS Everywhere

Anladım hocam. Teşekkürler. Bu arada, HTTPS Everywhere'i (diğer tarayıcılarda) aktif edince sitenin HTTPS desteği olsa bile HTTP diyip uyarı yapıyor. Uyarıyı geçmeden giremiyorum. Bunu nasıl çözebilirim sizce?

HTTPS kullanan sitelerde uyarı vermemesi gerekiyor. Belki site HTTP'dir ama uzantı ile girdiğinden HTTPS açmaya zorladığından siteyi HTTPS olarak görüyorsun. Ama tüm bağlantıları HTTPS çeviremediğinden uyarı alıyorsundur.

HTTP siteye girerken şu ayar uyarı verilmesini sağlıyor.

"Diğer tarayıcılarda"
Hocam Brave'in kendi HTTPS özelliği var neden HTTPS Everywhere kullanıyorsunuz ki?

Hocam HTTPS olduğuna emin olduğum sitelerde de veriyor.

O halde uzantıyı kaldırıp, tekrar kurmayı deneyin. Ayrıca başka bir uzantının bu tarz bir işlevi olup olmadığından emin olun. Brave kullanıyorsan kalkanlar ayarında şunu kapatmayı deneyin. İkisi de aynı ayar olduğundan birbiri ile çakışıp sorun çıkarıyor olabilir.

Microsoft Edge'de HTTPS Everywhere kullandığımda bunu yapıyor. Eklentiyi kaldırıp yükledim fayda etmedi.

Hangi sitede sorun yaşıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…