Weble gelsin satıcısı güvenilir mi?

Onke

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Çiçeksepeti'nden bir oyun bilgisayarı alacağım. Satıcısı "weble gelsin". Bu satıcı güvenilir midir? Daha önce alışveriş yapmış olan ve tecrübesi olan arkadaşların fikirlerini bekliyorum.

Link bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Çiçeksepeti'nden bir oyun bilgisayarı alacağım. Satıcısı "weble gelsin". Bu satıcı güvenilir midir? Daha önce alışveriş yapmış olan ve tecrübesi olan arkadaşların fikirlerini bekliyorum.

Link bu.

BU fiyata asla degmez. Oneriler gelicektir

Güvenilir gibi hocam fakat bilgisayar iyi değil isterseniz onun için konu açın.
Evet haklisiniz. HP Victus 7Z586EA 16-S0015NT AMD Ryzen 7 7840HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX4060 8GB 16.1 Inç 144 Hz Full HD Freedos Gaming Laptop - Gaming.Gen.TR direkt onume cikanlardan biri mesela bu ondan kat kat iyi.

Bu fiyata asla degmez. Oneriler gelecektir.

Evet haklisiniz. HP Victus 7Z586EA 16-S0015NT AMD Ryzen 7 7840HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX4060 8GB 16.1 Inç 144 Hz Full HD Freedos Gaming Laptop - Gaming.Gen.TR direkt onume cikanlardan biri mesela bu ondan kat kat iyi.

Acer'in soğutma sistmeninin daha başarılı olduğunu duymuştum. HP Victus'la ilgili de birkaç sıkıntısı var demişlerdi. O yüzden bu modeli tercih ettim ama tabii başka önerilerini varsa bakabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı