webmasteraraclari.org Tasarımı Hakkında Fikirlerinizi Bekliyorum

Hiç keywords bulunmuyor sitende biraz daha keywords ekleyerek spiderlara bulunma olanağını arttırmalısın bence sitemaps göremedim bunların hepsi bir sitede olmazsa olmazlardandır. Ama sonuç olarak güzel ve görsel bir page eskiye göre çok daha iyi tebrikler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç keywords bulunmuyor sitende biraz daha keywords ekleyerek spiderlara bulunma olanağını arttırmalısın bence sitemaps göremedim bunların hepsi bir sitede olmazsa olmazlardandır. Ama sonuç olarak güzel ve görsel bir page eskiye göre çok daha iyi tebrikler.

Sitemap var. robots.txt dosyasında bağlantısını gösterdim. Ayrıca arama motorlarının "webmaster araçları" kısmına da eklemiştim. O konuda bir sorun yok.

"Keyword" olayına gelince, Google bu etikete önem vermediğini çok önceden açıklamıştı. Aslına bakarsanız komple kaldırmayı bile düşünmüyor değilim. bknz.

Yine de tavsiyeleriniz için teşekkürler. Beğenmenize sevindim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı