Webnovel önerisi

Castlevania

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Daha önce hiç webnovel okumadım. Ağırlıklı olarak webtoon, manga, manhwa gibi şeyler okurum ve animeyle pek aram yok. Webnovel deyince aklınızda wattpad hikayeleri canlanmasın, solo leveling tarzı veya ağırlıklı olarak isekai sistemli serileri okumayı severim ve bu tarzda öneriler istiyorum. Ayreten başta belirtiğim gibi daha önce hiç webnovel okumadım, bu yüzden baymayacak otobüsde veya yolda okuyabileceğim tadımlık serilerle başlamak istiyorum. İyi sosyaller.

Arkadaşlar selam. Daha önce hiç webnovel okumadım. Ağırlıklı olarak webtoon, manga, manhwa gibi şeyler okurum ve animeyle pek aram yok. Webnovel deyince aklınızda wattpad hikayeleri canlanmasın, solo leveling tarzı veya ağırlıklı olarak isekai sistemli serileri okumayı severim ve bu tarzda öneriler istiyorum. Ayreten başta belirtiğim gibi daha önce hiç webnovel okumadım, bu yüzden baymayacak otobüsde veya yolda okuyabileceğim tadımlık serilerle başlamak istiyorum. İyi sosyaller.
Rezero; ama 2 ve 3.arc çevrili değil. Çevrili değil derken o 2 arcın webnovel halinin ingilizcesi bile yok manasında. Animenin ilk sezonunu bitirip arc 4 volume 10dan devam edebilirsin. Baştan okumak istersen de volume 2den 10a kadar light novel olarak okuman lazım. Re zeronun light noveli ile web noveli tam olarak aynı değil. Arc 4 webnovemde çok daha uzun mesela.

Bunun dışında tsukimichi, arifureta, how a realist hero rebuild the kingdom, overlord, shield hero, youjo senki, konosuba, mushoku tensei olabilir.

Türkçe istiyosan classroom of elite dışında düzgün çevriliyo denebilecek tek novel re zero ama onda da animenin ilk sezonunu izlemek zorundasın. (Directors cut versiyonunu öneririm animenin)

İnfinite Mana İn The Apocalypse aşık olacaksın bu roman başta Solo Leveling havası ile başlıyor ama hayır bu roman Solo Leveling in sonsuz kez gelişmiş halini düşün sana piyasasaki kırılan en mantıksız romanı önerdim yani onun güçlenmesi çok çok mantıksız olan bir roman önerdim. Kesinlikle bayılacaksın eğer Türkçe okumak istersen Manga Tr de çeviren kişiler var ama daha yeni çevirdikleri için bölüm sayısı kısa 55 bölüm şu an guncel hali 2400 bölüm ama bu çevirmen günde 10 bölüm falan çeviriyor güncel halini okumak içinse Novel Pub ya da Panda Novel öneririm. Ama Kesinlikle bayılacaksın bu roman tek bir romanla sınırlı değil Solo Leveling, Overlord, Rimuru Tempest bir de Meliodas birleşimini hayal et. Bu arada bu ana karakterin bir gücü var Re Zero dakinin ana karakterine de benziyor. Ama o hiç ölmediği için asla hikaye başa sarmıyor. Oku derim yoksa pişman olursun. Sana piyasadaki en kırık karakteri önerdim. Son olarak sistem dedin bu ana karakterin sistemi hangi sistem okursan karşına ne çıkarsa çıksın bu sistemin çeyreği bile etmez. Bu sistemi ana karakter olusturuyor ve öyle bir sistem oluşturuyor ki spoi vermiyim fazla bu sistemi diğer sistemlerden ayıran en temel yapı dakika başı sonsuza kadar evrimleşebilen bir sistem olması. Buradan görüyorsun ne kadar kırık bir sistem. Bu sistemi ana karakter 1000 bölüm sonra oluşturuyor. Ama bu sistemi olusturmadan önce zaten bir sistemi daha var bilgin olsun. Bu sistemde sonsuz kez yetenek falan oluşturabilir falan filan. Ama tabiikide düşmanlarını öldürmesi lazim bunun için. Bu roman tam senlik bilgin olsun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı