Website kodlama öğrenilmeli mi?

Hazır hizmetler olsa bile büyük bir proje yapmak için hazır şablonların gücü yetmez. Her zaman Custom web tasarım yapana ihtiyaç olacak.
Hiçbir profesyonel şekilde çalışan şirket, kurum vb. yerler hazır hizmetler kullanmaz zaten.

Hiçbir profesyonel şekilde çalışan şirket, kurum vb. yerler hazır hizmetler kullanmaz zaten.

Zaten büyük şirketler web sitelerine 1 kişiye yaptırmıyor Front-End, Back-End, güvenlik işlemlerini yapan toplu ekipler ile yapıyorlar.

Örneğin: Atölye15 gibi.

Zaten büyük şirketler web sitelerine 1 kişiye yaptırmıyor Front-End, Back-End, güvenlik işlemlerini yapan toplu ekipler ile yapıyorlar.

Örneğin: Atölye15 gibi.
Biliyorum hocam. Büyük şirketleri bırakın artık küçük işletmeler bile tek kişiyi çalıştırmıyor web sitesi için. (Bazıları maliyeti kısmak için yapabiliyor) Devir, teknoloji devri.

@Ecmel hocam eklediniz mi? Şu anda bakamıyorum da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz öğrendikte ne oldu acaba Trump sağolsun

Çünkü yazılım mühendisliğinde en çok para kazandırabilecek kısım burası. Parayı önemsemiyorsan bile çok eğlencelidir
Genel olarak yazdığınıza katılıyorum ama en çok para kazandıran sektör değil. Hatta Frontend genel olarak en az para kazandıran programlama sektörleri arasında, çünkü kolay. Ayrıca 4-5 seneden sonra hala web site kodlamayı eğlenceli bulan varsa cidden helal olsun 4 sene oldu ve ben yavaştan sıkılmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…