Website kodlama öğrenilmeli mi?

HTML ve CSS öğrenmekle başlayabilirsin, sonrasında zaten JS öğrenmeye ihtiyaç duyacaksın. Senin yerinde olsam her şeyden önce konu hakkında bilgi sahibi olmak için araştırma yapardım. "Web programlama/Geliştirme nedir?", "Front-End ve Back-End kavramları nelerdir?", vb. soruları araştırarak başlarsan daha iyi olur. Kafan karışmış gibi duruyor.
Tamam.

Yani öyle bir soru sormuşsun ki anlam veremedim. Piyano çalmak öğrenilmeli mi, oyunculuk öğrenilmeli mi, İspanyolca öğrenilmeli mi gibi sorular sormandan farkı yok. Kimsin, neyle uğraşıyorsun, neye göre öğrenip öğrenmemen gerektiğine karar vereceğiz?

Zaten HTML, CSS'i 12 yaşındaki herkes öğrenebilir asıl öğrenmen gereken PHP, JS.

CSS'i 12 yaşında öğrenecek kişi görmek ve anlından öpmek isterim. Öyle bir şey yok. CSS iki renk verdim bir Shadow ekledim öğrendim diye bitecek bir şey değil.

Soruya gelecek olursak. Her yerde Front-End ya da Full-stack pompalanıyor. Eğer gerçekten öğrenmek ve bir şeyler yapmak istiyorsanız. Bu işi profesyonele dökmek ya da zevk alarak bir şeyler yapmak istiyorsanız, öğrenebilirsiniz. Hatta öğrenmek sizin için iyi olacaktır. Fakat profesyonel olmak istemiyor bir de üstüne bu tarz konulara yoğun ilgi duymuyorsanız gereksiz zaman kaybı olabilir.

CSS'i 12 yaşında öğrenecek kişi görmek ve anlından öpmek isterim. Öyle bir şey yok. CSS iki renk verdim bir Shadow ekledim öğrendim diye bitecek bir şey değil.
Güzel özetlemişsiniz hocam. Öyle bir anlatmış ki sanki CSS sadece color verdim, display ayarladım bitti gibi düşünmüş arkadaş. :D

Bu durum forumda birçok konuda var, bilgisi olmayanların fikri var maalesef...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı