Website oluşturma

yzcefe

Hectopat
Katılım
8 Aralık 2020
Mesajlar
168
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ailemize ait Turkcell'e bağlı bir telefon satışı yaptığımız bayimiz var. Paket falan yüklenen, klasik Turkcell bayi. Fazla uzattım sanırım ve bir site açmak istiyoruz. Dükkanı tanıtacagımız bir site. Site üzerinden satış falan olmayacak, e-ticaret sitesi falan olmayacak. Tanıtım yapacağız, iletişim bilgisi koyacağız, iletişime geçmek isteyenler için. Bunu ücretsiz bir şekilde nasıl yapabiliriz, aylık ödeme vermeden? Sadece güzel cool gözüksün yeter. Dükkan resimleri olsun, telefonlar falan... Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Wix veya godady üzerinden ücretsiz, hazır şablonlarla bir site oluşturabilirsiniz. Uğraşırsanız güzel gözükür fakat profesyonel olmaz. Ve ayrıca alan adı ve domain almadığınız için site Google aramalarda çıkmaz.
 
Ücretsiz yaparsanız sitenizin ismi siteismi.com şeklinde olmaz. Bunu kabul ediyorsanız, siteismi.wordpress.com şeklinde yapabilirsiniz ücretsiz bir şekilde.
 
Bu iş için web sitesine ne kadar gerek var?

Facebook gibi platformlarda reklam verebilirsiniz ve daha çok kullanıcı çekersiniz.
 
Wordpress ile yapılabilir hatta Blogspot bile olur aslında. :) Biraz amatör durur ama. Alan adı için her türlü para ödemeniz gerekir bu arada. telefonbayi.net şeklinde falan alacaksanız yıllık ücret şart. Ama telefonbayisi.blogspot.com gibi ücretsiz kalsın isterseniz para vermenize gerek kalmaz.
 

Geri
Yukarı