Websitem çöktü

Makaleler
8
Daha fazla  
Meslek
Tekno-Lokum
Arkadaşlar, bu sabah kalktığımda siteme bakayım dedim ve bağlantınız güvenli değil vs dedi.
Hack saldırısı filan yazıyor ve alan adıma erişemiyorum. Geçen gün yeni domain almıştım ve HTTPS sertifikası da vardı. Ne oldu bilmiyorum ama siteniz güvenli değil vs diyor. Google Domians'den almıştım alan adını.
Şu şekilde göstereyim:

1678697221928.png

Sorun ne acaba? Kendi kendine böyle oldu herhangi bir şey yapmadım.

Sitemin linki: www.haberistan.net

Dosya Ekleri

• 1678697410795.png
    1678697410795.png
    80,2 KB · Görüntüleme: 59
Arkadaşlar, bu sabah kalktığımda siteme bakayım dedim ve bağlantınız güvenli değil vs dedi.
Hack saldırısı filan yazıyor ve alan adıma erişemiyorum. Geçen gün yeni domain almıştım ve HTTPS sertifikası da vardı. Ne oldu bilmiyorum ama siteniz güvenli değil vs diyor. Google Domians'den almıştım alan adını.
Şu şekilde göstereyim:

Eki Görüntüle 1699787

Sorun ne acaba? Kendi kendine böyle oldu herhangi bir şey yapmadım.

Sitemin linki: www.haberistan.net
Site çalışıyor.

Hacklendiğini söylemiyor uyarı. Web siteniz hacking kategorisinde bir paylaşım yaptığınız için hostunuz tarafından erişime engellenmiş. Web sağlayıcınız ile görüşmeniz gerekli.
Peki nasıl düzeltebilirim, herhangi bir paylaşım yapmadım. Domain'i Google Domains'ten alıyorum. Türkiye için iletişim hattı var mı?

Peki nasıl düzeltebilirim, herhangi bir paylaşım yapmadım. Domain'i Google Domains'ten alıyorum. Türkiye için iletişim hattı var mı?

Host olarak, blogger altyapısı mı kullanıyorsunuz? Domain sağlayıcınızdan ziyade hosting sağlayınızla iletişime geçmeniz gerekli.

Bunu sağlayıcı ile çözemezsiniz. Buradan "News and Media" seçip yeniden değerlendirme istemeniz lazım mevcut operatörden erişmek istiyorsanız.

Tamam hocam yaptım teşekkürler. Umarım sorun düzelir.
En son Windows 10 hızlandırma ile ilgili bir yazı yazmıştım sonra böyle oldu.

1678698734724.png

Şimdi de site tamamen gitti.

Bir soracağım domains şimdi çalışıyor mu?
1678699258603.png

Google Domains'ten de web sitesi kapalı gözüküyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı