Merhaba, sadece HTML, CSS, JS kullanarak kodladım. Amacım gelecekte Flutter ile yazdığım projelerin kaynak kodlarını bu sitede paylaşmak nasıl olmuş sizce?
Site
CSS üzerine calisman gerekli. Padding vermen gereken yerler var, özellikle mobilde.
Teşekkürler.Arayüze odaklanmalısınız CSS üzerinden çalışman gerekli.
Dostum sana bazi konularda feedback vermek isterim ancak benim eleştiri tarzımı biraz ağır bulabilirsin, çok normaldir iş arkadaşlarım'da pull Request'lerdeki yorumların fazla direkt olduğunu düşünüyorlar.
Sadece en etkili iletişimin en net, sözlerin yumuşatılmadan yapılacağı kanısındayım.
* Direkt siteye ilk girdiğimde karşılaştığım şeye bayıldım diyemiyorum. Alt sıradaki kartların Body'si gözüküyor ancak üst sıradaki kartların Body'si gözükmüyor. Bunu düzeltmek için bootstrap dokümantasyonunu incelemelisin.
* Kartlardaki yazılar footerların üstüne binmiş. Buralar margin/padding vererek çözebilirsin.
* Sayfana girdiğimde network Tab'im şu şekilde gözüküyor.
Eki Görüntüle 1302654
Burada endişe verici olan birkaç şey var özellikle de bunlardan bahsetmek isterim. Tasarım öznel olabilir ancak, bu kısımda objektif olarak hatalarının olduğunu düşünüyorum.
Jquerry, bootstrap ve popper JavaScript dosyaları bana iki defa geliyor. Kaynağa baktığımda gerçekten 2'sini de include etmişsin gibi gördüm ve bu bandwith olarak olmasa bile sıkıntılı bir durum, zira çakışmalar yaşanabilir.
Reconnecting Websocket'in içeriğini okumaya pek zamanım olmadı, ancak bu sitede websocket ihtiyacın olan ne oldu? Eğer kullanılmıyorsa kullanıcıya göndermeyelim.
Test-js.js, dat.gui.min.js,background.js'i kendi sunucundan gönderiyorsun bu çoğu zaman önerilmez çünkü cdn hizmetleri çok çok çok daha hızlı olmak ile beraber sunucundaki yükü de azaltır. Cloudflare ücretsiz cdn hizmeti sunuyor.
Tabii dosyalar küçük dosyalarsa kesinlikle böyle bir şeye uğraşmana gerek yok ancak dosyaları inceleyemedim çünkü sunucunda yoklar ve bu Path'ler 404 sayfasına redirect attırıyor yine netwok resminde göreceğin gibi.
Gönderilen CSS dosyalarından da gerekli. CSS dosyası ilgimi çekti, çünkü bu direkt bootstrapin CSS'i! Kendi sitesinden linkleseydin ya. JavaScript kısmını onlardan almışsın ama CSS tarafını kendi sunucuna yüklemişsin biraz garip olmuş.
Benim şikayetlerim bu kadar. Dediğim gibi umarım kırmamışımdır seni, sadece yanlışları belirtmenin en iyi yolunun bu şekilde olduğunu düşünüyorum.
Son olarak ellerine sağlık:=). İnsanların büyük bir kısmının yapamayacağı bir şeyi yapmışsın. Kendi domainini, hostingini ayarlayıp web sitesi yapmışsın. Küçümsenecek bir şey değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.