Webtekno'nun Battle Silver adındaki sistemi fiyatına göre çok iyi. Ama SSD ve kasa sıkıntılı deniliyor. Sizce SSD ve kasayı değiştirmeli miyim? Ürünün linkini bırakıyorum. Battle Silver
Kasa zevkime kalmış. SSD çok problem olmaz ama ilrede değiştirebilirsin. Oradaki en iyi ssd bence bu ssd. İlerde paran olursa, 1TB lik samsung 980 evo alırsın
Bütçe varsa SSD değiştirebilirsiniz. Pek tavsiye edilmeyen bir üründür JD. Kasa hakkında nasıl bir sıkıntı var ? Kasa Corsair olarak gördüm. Kaliteli, güzel bir markadır.
Bütçe varsa SSD değiştirebilirsiniz. Pek tavsiye edilmeyen bir üründür JD. Kasa hakkında nasıl bir sıkıntı var ? Kasa Corsair olarak gördüm. Kaliteli, güzel bir markadır.
Bildiğim kadarıyla VS550 model Corsair PSU var içinde. 80 Plus sertifikası var. Bence kasa ve PSU çok başarılı. SSD konusunda Toshiba nasıldır bilemiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. JD markasından daha iyidir orası kesin diyebilirim.
Dediğin gibi kasa ve içindeki PSU sıkıntılı dostum. Hadi kasayı bir nebze idare ettik diyelim. Ama PSU kronik sorunlu. Ha bu demek değildir ki aynı sorunlar seninde başına gelir. Tercih sana kalmış.